Odmah sam otišla kod dr.- dijagnoza- upala laringsa (jaka) i spazam ,tako da su krvni sudovi pritisnuti i otežano ...je već sve što sam opisala.
Dobila sam odmah deksazon i linkocin i 10 dana presing.
Sutra isto .....Treći dan nije htela da primam deksazon ,već samo antibiotik....Medjutim u toku popodneva osetim ''zatezanje'' lica i po njenoj preporuci ,ako nema početka otežanog gutanja ili disanja da odmorim u suprotnom da se javim.
Četvrti dan opet deksazon i linkocin.Poslednji deksazon. Linkocina ukupno sedam (do danas) .kad je bio poslednji. Došla sam kući pojela ništa neobično i popodne osetila ''zatezanje lica'' otok jezika i malaksalost (vrtoglavicu) .Ja sad više stvarno ne smem da pretpostavim da li nije tu bilo i malo panike

Zanima me
1.Da li toliki deksazon može da šteti nečemu u organizmu?
2. Šta da preduzmem i da li ima smisla raditi alergo probe ,jer sam ih radila pre par godina i ,naravno ništa značajno (mada nisam imala ovakve tegobe).
3. I molim najljubaznije .dr.Ivicu ili dr.Branislava ili nekog od lekara da mi da savet ....jer šta god da pojedem ,uradim ja čekam reakciju ..........DA li je ovo uopšte prava alergijska reakcija ,od koje može doću do gušenja
Izvinite na preopširnosti ali ja stvarno nisam umela kraće da opišem , da bih dala koliko-toliko tačne podatke.
Hvala Vam unapred...........