vitiligo

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
jeja994
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 24, 2009 8:21 pm

vitiligo

Post od jeja994 »

zdravo... :D prvi put sam na ovom forumu,i zelim da se sto je vise moguce informisem o bolesti koju imam... imam 15 god i imam takozvani vitiligo.... molim nek se jave svi koji ga imaju...unapred zahvalna..
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
cute pie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 07, 2009 3:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

vity

Post od cute pie »

Zdravo,ja takodje imam vitiligo jos od svoje 9te godine a sad mi je 20godina.Zvuchi porazavajuce ali u to vreme kada sam ja to dobila ,niko nije ni cuo za vitiligo i svasta sam pokusavala ali nije uspevalo ,valjda zbog nedovoljnog interesovanja doktora,cak su mi i govorili da se nikad nece povuci..Sve u svemu,trenutno upotrebljavam Melagenina plus,lek sa Kube i to vec 5meseci i zasad ne vidim vidne rezultate.,Mada kazu da je period koriscenja izmedju 6meseci i dve godine..tako da videcemo.. Ali inace sto se tice ove bolesti,definitivno je najbolji lek za bilo koga da pokusa iznutra da je izleci,a mislim spihicki.Jer ipak se on stvara najcesce zbog stresa...
volim da sam uvek informisana
Odgovori