Glavo luda

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
PC NENSI
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 22, 2009 8:57 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Glavo luda

Post od PC NENSI »

Devojke, da li neka od vas pati od glavobolja-migrena?...mene muce ceo zivot i bas me zanima da li se proredjuju ili daj Boze, skroz nestaju sa ovim rezimom ishrane?...Pomozite...Ja sam od utorka u vasem timu :D ...Pozdrav svima
rubeola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 22, 2009 10:46 am

av malformacije i aneurizme!

Post od rubeola »

:D ja imam migrene celog zivota,bar sam mislila da su migrena dok nisam dobila ozbiljne aritmije i tako zavrsila sa pacemakerom,ali to nije imalo neke specijalne veze sa migrenama!
Kazem ja dok sam lezala na kardiologiji da imam migrene,jer su mi ispitivali i dlaku na noznom palcu :D ,pa reko,kad me vec ispituju da i to pomenem!
Tako mi urade spiralni skener sa angiograafijom i vide angiom koji sam operisala u roku od 15 dana od dijagnoze,samo sto nije pukao!
Posto sam imala pacemaker nisam mogla da radim nmr sa angiografijom,a to je najbolja metoda,nista ne zraci i ne boli.Za pet dana sam izasla iz bolnice,imala sam jos jednu jedinu kontrolu i mogu i da se bavim sportom! :DTo je bilo pre 8 godina!
Ako se otkrije na vreme,pre nego sto pukne,ne ostavlja tragove!
Mene je gleva bolela kad treba da dobijem i kad se iznerviram i to samo desna polovina,cesto sam i povracala,ali sam ja mislila to je migrena,a oni mi rekli da svaki poremecaj na k.sudovima tako boli posto se oko menstruacije k. sudovi sire zbog hormona.Svaka migrena treba da se ispita!
Pozz!
Vrlo zbunjena,izrazito emotivna...
intolerantna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 22, 2009 9:29 pm

Post od intolerantna »

Skoro sam cula da se glavobolja moze izleciti povecanim unosom vode. Jel' cuo neko nesto o tome?
Odgovori