Fleke na licu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Fleke na licu
Pozdrav svima,moj problem je ovakav:Mojoj devojcici se pre mesec dana pojavila prvo na jednom obrazu a zatim i na drugom crvena hrapava fleka koja se kasnije posela ljustiti velicine oraha,odvela sam je kod doktora i trazila uput za kozno,ali mi je doktorka rekla da je to samo "neka infekcija"i dala eosin 2%rastvor i gentamycin mast da maze..to joj je doduse proslo posle nedelju dana ali su na tom mestu ostale fleke..Ja sam zatecena jer ne znam ni sta je to izazvalo,dakle volela bih da znam,mozda je od neke vrste hrane pa da joj to vise ne dajem,ni kako da joj izlecim ove odvratne fleke,dete ima samo 9 godina i stvarno bi bilo ruzno da joj ovako ostane..ako neko zna o cemu se radi i sta bih mogla koristiti unapred hvala..
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Vodite vi nju ponovo pedijatru i recite da hocete uput za kozno ili da vam vec nesto da za to.ZNAM KAKO VAM JE ZATO STO I MOJ BEBAC OD GODINU DANA IMA NEKE MALE FLEKICE NA CELU, vodila sam ga pedijatru, rekla je nije to nista, to je od sunca, i otisli smo na kozno, isto su nam rekli, dali neku mast koja nije pomogla.Kad je u zatvorenom prostoru , nema ih, kad je na suncu, ima ih, i asma bila utripolvala da ce stalno da mu ostanu, uzas.Ne znam ni je vise sta da rdaim, hoceli mu se to stalno pijavljivati 

- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Evo ja ponovo s istim problemom,dakle detetu su kraste spale ali su crvene fleke ostale,vodila sam je na kozno,doktorka je dala samo da pere lice decjim sapunom ujutru i uvece i maze pantenol kremu,ali proslo je vise od mesec dana i nikakvog efekta nema..Molim vasa ako neko zna o cemu se radi da odgovori ili bar s kojom kremom da pokusam jer me ovo stvarno vise nervira..Hvala svima unapred