vakcina protiv gripa

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

gocam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 12, 2005 3:35 pm

Post od gocam »

Za vrlo ubedljive argumente protiv vakcinacije, a i za razne druge kontroverzne teme koje se bave zdravim zivotom, pogledati:

http://thedoctorwithin.com/

Ja najradije ne bih vakcinisala svoju decu, samo kad bih znala kako to da izvedem. Zanima me kako je Noble uspela da izbegne vakcinaciju?
gocam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 12, 2005 3:35 pm

Post od gocam »

doktorka napisao: Naravno, uvek mozes da das detetu 5-6 kg svezeg, nezagadjenog voca (ne znam samo gde ces ga naci) i povrca dnevno.
Da, bolje je uzeti vitamine iz apoteke, vakcine i sl, ta sta priroda moze da uradi za coveka ;)?

Inace, dovoljna je casa sveze cedjenog soka - nisu neophodni kilogrami. A za nezagadjeno voce i povrce - obratiti se rodbini sa sela, gajiti sam bastu...
(iz iskustva) :).
quincekap
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Vakcina protiv gripa za bolesljivu decu

Post od quincekap »

Moj sin je rodjen sa kongenitalnim cistama pluca tako da je obavezno primio vakcinu protiv gripa.Naravno ne nasu vec Pasterovu i nije imao nikakvu reakciju.Takve vakcine po savetima lekara uglavnom primaju deca koji su srcani,plucni i drugi tezi bolesnici.
Odgovori