imuni na zimu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

imuni na zimu

Post od zvezdana »

hajde da razgovaramo malo i o lekovitom bilju :D

koristim sirup ili tinkturu ovih biljaka kada osetim da se grip pribizava. one ne samo da ublazuju simptome nego i napadaju izazivace…

Ehinacea - to je najpopularnija antivirusna lekovita biljka poreklom iz Amerike, za koju je dokazano da je prirodni "antibiotik" i kao takva, ima ograničeno veme korišćenja - ne više od 8 nedelja u kontinuitetu. Odlična je za lečenje genitalnog i labijalnog herpesa, nazeba, gripa, kao i kod drugih virusnih infekcija, jer jača i stimuliše imuni sistem.

i o drugoj biljci - Pelargonium reniforme/sidoides (koristila sam tinkturu)…

http://www.sos-arsenic.net/english/home ... loabo.html
Besana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 02, 2006 9:53 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: imuni na zimu

Post od Besana »

zvezdana napisao:hajde da razgovaramo malo i o lekovitom bilju :D

koristim sirup ili tinkturu ovih biljaka kada osetim da se grip pribizava. one ne samo da ublazuju simptome nego i napadaju izazivace…

Ehinacea - to je najpopularnija antivirusna lekovita biljka poreklom iz Amerike, za koju je dokazano da je prirodni "antibiotik" i kao takva, ima ograničeno veme korišćenja - ne više od 8 nedelja u kontinuitetu. Odlična je za lečenje genitalnog i labijalnog herpesa, nazeba, gripa, kao i kod drugih virusnih infekcija, jer jača i stimuliše imuni sistem.

i o drugoj biljci - Pelargonium reniforme/sidoides (koristila sam tinkturu)…

http://www.sos-arsenic.net/english/home ... loabo.html

Moj decko (dok sam bila devojka) je radio specijalizaciju na temu Ehinacea i preparati na toj bazi (npr. Immunal). Na ispitivanim zivotinjama nije se povecao titar antitela (cak je bilo i regresije), sto znaci da ne utice na imunitet!
Probala skoro SVE na nasem i evropskiom trzistu.
cikita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2006 7:43 pm

Post od cikita »

Da li neko ima iskustva sa preparatima REVITA, po pitanju poboljsanja imuniteta?
Odgovori