Pretpostavljam da ovo nije pitanje za ovaj forum, ali pisem u nadi da ce se neko od strucnih posetilaca javiti i pomoci.
Imam bebu od 4 meseca i vec mesec dana place dok sisa, sada ga iskljucivo dojim u pocetku sam mu davala i cajice hippove, pa su mi preporucili da samo pije mleko.
Pedijatri tvrde, da place zbog zapusenog nosica, usiju, zainteresovanosti za sve okolo, grceva...ali ja stvarno vise ne znam. Vodili smo ga i kod specijaliste za uho grlo i nos i sve je u redu. Mozda su grcevi ali ovako nije ni reagovao kad su ga bas mucili grcevi. Mleka ima dovoljno...
Starasno je nervozan i dosta place, ja vise stvarno ne znam sta da radim.
Ne moze se svrsatati ni u jednu kategoriju, ima cesto i proliv i povraca, pa mu se i to sto bljucne oseti ponekad na kiselinu, i dosta mu krci stomak, sto ga i zaboli, posto se tad zaplace. Dosta se i znoji. A u kilazi super napreduje ima oko 8 kg.
Ne znam da li treba drasticno da izgubi na kilazi da bi se trazio problem.
Interesuje me da li bebe mogu imati neke probleme sa varenjem, zeludcem....?
Oprostite sto sam oduzila ali krace se nemoze opisati, a sigurno sam nesto i propustila>
Bebe i lose varenje...
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Re: Bebe i lose varenje...
Naravno da ne treba drastično da izgubi na kilazi da bi lekari potražili problem!!!! Proliv, povraća, krči mu stomak.... i lekari ništa ne predlažu???Angvicija napisao: Starasno je nervozan i dosta place, ja vise stvarno ne znam sta da radim.
Ne moze se svrsatati ni u jednu kategoriju, ima cesto i proliv i povraca, pa mu se i to sto bljucne oseti ponekad na kiselinu, i dosta mu krci stomak, sto ga i zaboli, posto se tad zaplace. Dosta se i znoji. A u kilazi super napreduje ima oko 8 kg.
Ne znam da li treba drasticno da izgubi na kilazi da bi se trazio problem.
Interesuje me da li bebe mogu imati neke probleme sa varenjem, zeludcem....?
Ako se ne varam, tebi sam odgovarala o štrajku dojenja? Ali štrajk nema veze sa ovim što opisuješ!
Da, bebe mogu da imaju velike probleme sa varenjem, želucem... Neki proizilaze iz ALERGIJE!!!! Sve što ti pojedeš preko krvi prelazi u mleko i sasvim je moguće da je beba razvila alergiju na nešto. Najčešče je to kravlje mleko, zatim jaja, u težim slučajevima i gomila drugih namirnica.
Zahtevaj da ga pošalju na alergološka ispitivanja! Doduše rezultati mogu da budu i lažno negativni

Srećno!