Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Imam 15 godina i hteo bih da skinem jedan mladez u predelu lica.
E sada,posto sam ja dosta mlad ne znam kako taj postupak ide tj. da li prvo idem u bolnicu ili kod obichhhnog lekara?
I ja da se nadovezem ovde, da ne otvaram temu, slicno je pitanje. Isto hocu da uklonim mladez sa lica, imam 19 godina, pitanje je jel se radi uopste uklanjanje leti zbog temperatura, sunca... Ili je bolje da sacekam jesen?
Ne ja bih sada preko leta...necu se izlagati suncu...
Znaci moje pitanje je sledece.
Sta treba da uradim da bi skuo mladez preko "drzavnog zdravstva" znaci ne kod privatniika nego ovako.
Da li idem prvo kod obicnog lekara ili sta? Ne znam proceduru.
dekiii napisao:Ne ja bih sada preko leta...necu se izlagati suncu...
Znaci moje pitanje je sledece.
Sta treba da uradim da bi skuo mladez preko "drzavnog zdravstva" znaci ne kod privatniika nego ovako.
Da li idem prvo kod obicnog lekara ili sta? Ne znam proceduru.
Koliko ja znam prvo moras kod lekara opsste prakse,koji generalno nisu bas obuceni oko procene da li je mladez opasan ili ne,za skidanje ili ne,ako suraspolozeni i ako is ubedljiv daju ti uput ili za plasticnog hirurga koji ili ce da te operise ili ce da te posalje dermatologu na dermatoskopiju, to jest pregled mladeza jednim aparatom. Tako da je mozda i bolje da od lekara opste prakse dobijes uput za dermatologa,pa on da odluci da li je mladez sa skidanje ili ne.
Tako je to u drzavnoj praksi,sve sporo,polako i traljavo..naoruzaj se strpljenjem,javi sta bi ,pozdrav.