Depilacija ispod pazuha kod muškaraca?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

alexa dancer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 28, 2008 3:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od alexa dancer »

Jaoooo..Ja zaista ne sklanjam dlake ispod pazuha depilatorom jer mislim da bih poceo vristati :)))...Ali vec 4 godine ih brijem i nakon toga stavim puder...I nemam nikakvu iritaciju..Nazalost to moram raditi svake druge veceri :(((
anonimnaizbg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 5:34 pm

Post od anonimnaizbg »

ni ja ne volim da je musko skroz glat,malo mi je to pederski...
malo skratis trimerom i uzivaj :wink:

bas je dobra fora ovo za "miska" :lol:
Vitamin
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jun 08, 2007 6:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vitamin »

Depilacija ispod pazuha meni više odgovara nego brijanje, u početku je bolelo ali sad mi uopšte ne smeta a depiliram se uglavnom iz higjenskih razloga naravno mada ni estetski nije zanemarljivo, lepše izgleda nego šiške ispod miške :)
Grudi sam nedavno počeo da depiliram najviše iz estetskih razloga, mnogo mi se to sviđa a i već kad redovno vežbam (ne bildujem se već zaista vežbam) onda hoću i da se razultati toga lepo vide a ne krz šumu, uglavnom lepo mi to izgleda a nisam derpe niti imam nameru da postanem i ne smatram to pederski, iskreno čisto sumnjam da kad vidite nekog manekena izdepiliranog glat, po celom telu, sa zategnutim rukama, stomakom, nogama etc. kažete kako je ružan...
Noge i ruke naravno nemam nameru da niti brijem niti depiliram...

Kada su devojke/žene u pitanju ja obožavam kada je sve izdepilirano, priroda vas je pogledala i dala vam na genetskoj bazi mekanu, glatku i nežnu kožu da je to skoro nepravda :) i ja obožavam da dodirujem takvu kožu, kad vidim šumu u bikini području prođe me želja za "fizičkim kontaktom"...

Eto, to je neki moj stav što se depilacije u mom životu tiče :-D
brizna-mama
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 10:47 pm

Post od brizna-mama »

leptiric021 napisao:pa jedino sto ces podsecati na zenu :D ali naravno to je samo moj ugao vidjenja jer po meni muskarac i treba da bude dlakav...ne vidim to kao nehigijenu vec kao odliku muskog.gladak muskarac=bljak

s druge strane ako imas problem razumem

Mislim, da nema nista lose u tome da se muskarac obrije, pogotovo zato sto se znoj skuplja upravo na dlakama :-?
Odgovori