PISTANJE U USIMA
PISTANJE U USIMA
Posle subotnjeg izlaska pocelo je da mi pisti u usima,sto mi se i pre desavalo,ali bi uvek prolazilo jutro posle.Medjutim,jos traje,malo se smanjilo,ali cujem pistanje kada je tisina i kada legnem da spavam.Da li je moguce da sam ostetila sluh zbog glasne muzike u diskoteci i zaradila tinitus?Unapred hvala!
ne mora da znaci da je tinitus, desavalo se i meni pre da mi posle jake muzike pisti nekih 3-4 dana i posle nestane. trenutno imam pistanje u desnom uhu iako izbegavam glasnu muziku evo vec cetvrti mesec neznam kao da se izborim sa tim a nos mi je uvek zapusen nekih 40-50%
probaj da se strpis jos dan dva i ako ne prestane kod lekara, jer mene malo uzasava cicnjenica da moze da mi ostane pistanje u uhu ceo zivot
probaj da se strpis jos dan dva i ako ne prestane kod lekara, jer mene malo uzasava cicnjenica da moze da mi ostane pistanje u uhu ceo zivot
Hvala na odgovoru!Bila sam danas kod dr,dala mi je neki biljni preparat i rekla da ce se smiriti,posto je zbog muzike,a ne neki problem sa uhom.
Pitala me je da li mi je nos zapusen,pa verovatno i tebi zbog nosa trenutno pisti u usima,pa pokusaj da nadjes uzrok tog zacepljenja.A sta bih ja trebala da izbegavam izlaske do kraja zivota?
Pitala me je da li mi je nos zapusen,pa verovatno i tebi zbog nosa trenutno pisti u usima,pa pokusaj da nadjes uzrok tog zacepljenja.A sta bih ja trebala da izbegavam izlaske do kraja zivota?

isto pitanje i mene muci, ja sam pre voleo tj. i sada volim glasnu muziku ali pokusavam maximalno da izbegnem, diskoteke klubovi zurke znaci to sam obozavao od kad imam ovaj problem vec pola godine nisam izasao na neko takvo mesto. problem se jos vise uveceva jer mi je hobi sredjivanje automobila a uz to uvek ide i glasna muzika u autu. tako da sam u zescem bedaku ali valjda ce se i to srediti.
kad izlazis pokusaj da budes sto dalje od zvucnika i neznam mozda neki cepici za usi, bezbojni su tako da se ne vide i ne unistavaju kvalitet zvuka, a stite usi, preporucuju se za koncerte i trke formule jedan i ostalo.
p.s. koji biljni preparat si dobila od doktorke, postu su meni dali neke tabletice za mikrocirkulaciju
kad izlazis pokusaj da budes sto dalje od zvucnika i neznam mozda neki cepici za usi, bezbojni su tako da se ne vide i ne unistavaju kvalitet zvuka, a stite usi, preporucuju se za koncerte i trke formule jedan i ostalo.
p.s. koji biljni preparat si dobila od doktorke, postu su meni dali neke tabletice za mikrocirkulaciju