ANTIAGING CENTAR

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
issis
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 1:03 pm

ANTIAGING CENTAR

Post od issis »

Da li ste bili u antiaging centar?Kakva su vasa iskustva?Videla sam njihov sajt na www.aacentar.com Pruzaju razne tretmane laserima,IPL,radiotalasima uklanjaju promene na kozi,radiotalasni lifting..dermoskopija..Imaju 3klinike,jedna na Slaviji,Zemun i Smederevo..
tam tam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 5:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tam tam »

Imash uglavnom dva izbora, otici ili se zadrzati na radoznalom pitanju.
Veruj mi ne zelish riskirati..
Trebash videti kako su mene podmladili hemijskim pilingom..ne umem prezaliti..sad mi niti doktor niti novac ne mogu pomoci :D

Zato prihvati dobronameran savet i ostavi se lasera, hem pilinga, ipl metoda i ostalih agresivnih stvari..postoje i drugi nachini
issis
Stalni član
Stalni  član

Post od issis »

Mene zanima konkretno ova klinika .Gde su tebi unistili lice?
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Tam tam, hemijski piling je inace odlicna stvar. Naravno, bitno je i cime se radi hemijski piling, koncentracija agensa i slicno. I najvazniji je strucni nadzor i procena u zavisnosti od tipa i stanja i koze. Svuda u svetu se hemijski piling radi vec godinama. Znam da si ti imala jako lose iskustvo ali nije to tako strasno. :wink:

issis, ja sam cula pozitivne kritike za Antiaging centar, tamo rade i dermatolozi, jako su strucni, ali sam cula da su papreno skupi. Naravno, to sve je individualno, zavisi od mogucnosti pojedinca. Sto se tice strucnosti, ne brini.
Pozz
issis
Stalni član
Stalni  član

Post od issis »

Nisu skupi,pogledaj cenovnik na sajtu.Neznam samo koliko im je radiotalasni lifting.Skidanje mladeza je 40evra po mladezu ,dermoskopija 2000din za vise mladeza,i histopatologija 2000din za 2mladeza...I ja sam cula samo pohvale ali me zanimaju i iskustva drugih. P.S.U nekom casopisu,valjda Stil,ima poklon kupon,snizenje dermoskopije u njihovoj klinici,dal je neko isao?
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član

Post od DRAGANA 15 »

Ja sam rekla da zavisi od mogucnosti. Kada pogledas da je u dermoskopija u Zavodu za kozne i venericne bolesti oko 500 din., onda....

Mada, nisam znala da se raspitujes za dermoskopiju. Ja sam konkretno cula da su im tretmani skupi, ali opet kazem...zavisi od mogucnosti.

A sto se iskustva tice, ja sam isto kao ti, cula da su dobri.
pozz
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član

Post od DRAGANA 15 »

Issis,

eto mene opet. I to sto sam cula da su im tretmani skupi....nije istina. Ja sam cula od nekih ljudi da tretmane naplacuju po 70e! :roll:
A ni to nije istina. Eto, ispravljam se.
Pozz
issis
Stalni član
Stalni  član

Post od issis »

Hvala u svakom slucaju.Raspitujem se i za ostale tretmane.Moja rodjaka je presla 40 i preporucili su joj trenutno najpopularniji radiotalasni lifting,pa se raspitujem i za nju:)
dundica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 11:06 pm

Post od dundica »

Iskreno govoreci, po mom misljenju-salon ko i svaki drugi u Srbiji. Sta mislim kad to kazem? Dobra reklama, dobro uradjen site, bombasticno najvljene metode, struktura zaposlenih i sl,ali opet imaju mane svih drugih priv,preduzetnika ovde, nazalost. Odlazila sam u njihov prvi salon u prethodne 3 godine na razne tretmane i mogu reci da mislim da im je najslabija tacka - osoblje. Mozda su sve one i zavrsile potrebne skole ili kurseve ,ali iskreno receno mislim da im manjka iskustva i profesionalnog i onog ljudskog, u ophodjenju sa strankama. U salonu je napomenuto da stranke kao iskljuce svoje mob. zbog mira u salonu i jel, opsteg ugodjaja koji bi ove tretmane trebalo da prati. To nema puno svrhe ako ti zaposleni paradiraju kroz 2 prostorije salona, pricaju svoje price i prepucavanja ili gde je ko bio na letovanju , za koje pare i sl! MIslim, ako se reklamiras kao ne znam ti kako ozbiljan salon sa sve dermatolozima, onda niko ne ocekuje uz sve to klasicnu srpsku pricu sa osobljem koje fura svoj fazon "nismo mi tu zbog vas , nego vi zbog nas". Imaju i poneki izuzetak , stvarno vrlo prijatne i profesionalne osobe, ok ljudi pre svega, odmah se vidi,ali predzadnji put sam prisustvovala sceni sa gospodjom od svojih 40 i nesto godina koja je dosla da se raspita u vezi neke serije tretmana za mrsanje il zatezanje , uglavnom neka od onih masina je bila u pitanju. Prekoputa nje je sela mlada gospodjica, malo je reci upola njenih godina, osacovala je bez zere ma i smeska i prva recenica joj je bila da sa tim nikako nece omrsati il sta vec! Prvo, sa apekta koristi za sam salon, gospodja je delovala orno da radi na sebi, da ima sredstva za to i da bi joj puno znacilo da pocne sto pre. Naravno da kje korektno sto je kozmeticarka rekla sta se ovim tretmanom ne postize, ali ne na taj nacin pobogu i ne tim redosledom u razgovoru. Gospodja je mrmljajuci,priupitala za cenu i izasla je brze nego sto je usla i sela u salon. Dakle, treba njima tamo jos mnogo svakakve obuke.
Ako se pitas zasto sam isla ili i sad povremeno odem kod njih, za moj slucaj mogu samo reci da mi odgovaraju zbog toga gde stanujem i sto tamo radim najosnovnije kozm. stvari,al bas najosnovnije posto mi je posle 1 najobicnijeg tretmana ciscenja lica kod njih, pola lica ostalo sa mitiserima.
Ogranicavam svoje misljenje na ovo, posto pretpostavljam da kad rade na ovim masinama koje su i kompjuterizovane, njihovo iskustvo i ophodjenje sigurno nisu jako bitni.
issis
Stalni član
Stalni  član

Post od issis »

Dundice hvala ti sto si i sa nama podelila iskustva.Dali si mozda videla ili cula da je neko tamo radio podmladjivanje radiotalasima ili onim laserima,IPL?Mozda si cekajuci videla nekog kako izlazi sa tim tretmanom.Pretpostavljam da ti radis u Zemunu,tamo je veca guzva dok je na Slaviji mirnije,ima oko 5 prostorije ali je osoblje jako ljubazno.Za Igora Jeremica sam cula samo pohvale.On je ginekolog ali se bavi i radiotalasnom hirurgijom,skida mladeze,bradavice..Dali i on radi radiotalasni lifting?
dundica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 11:06 pm

Post od dundica »

Aha, to je taj Igor! A bas sam se pitala ko je taj jedini muskarac u salonu. Nisam znala da je po struci doktor,ali sam shvatila da se bavi uklanjanjem kondiloma, bradavica i tako toga. On nas je bas sve lepo "upoznao" sa uslovima svog letovanja u Egiptu prosle godine.Moram i da se nasmejem, mozda je covek malo ugrozen pored toliko zena na poslu ,pa je zato neki put glasniji nego sto treba. To sam vec napisala pre, nije bitno.
Ne, njega nisam nikad videla da radi ove kozmeticke tretmane, ipak je on kako ti kazes doktor. Licno sam videla da to samo rade kozmeticarke. Pretpostavljam da dermatolog odredi sta i koliko raditi i onda one to sprovedu. Gledala sam jednom tretman sa tim spravicama(IPL il radio talasi ?), gospodja je imala oko 55 godina i cak je za vreme tretmana i zaspala. Znaci sigurno je bar da ne boli i da je verovatno prijatno. Nisam ostala do kraja njenog tretmana ,ali koliko videh nije se nesto bila ni zacrvenela il slicno. Efekte najverovatije moze da vidi samo onaj ko je vidi pre i posle serije tretmana.
Napomena za tvoju rodjaku, neki put imaju neke akcije sa manjim cenama, kao pred Novu godinu ili sl.,ali nisam sigurna da bi joj neko unapred rekao kad ce i da li ce biti snizenje te vrste tretmana, nego ako naleti, to je tad, u tom trenutku.
Za Slaviju ne znam,ali u Zemunu nisam nikad videla da imaju neku extremnu guzvu, da je bas sve puno. Eto, toliko od mene i zelim tvojoj rodjaki da se i bez tretmana oseca mladom.
issis
Stalni član
Stalni  član

Post od issis »

Hoces li da nas obavestis ovde na forumu kad cujes za ta snizenja u klinici.Ja sam cula da izlaze kuponi u nekom casopisu,valjda Stil(kurir),ali samo za dermoskopiju.Hvala na odgovoru,bas si me nasmejala oko price o putovanju.Taj Igor je verovatno vlasnik klinike,mlad doktor,jos i ginekolog,pravi srecnik :D
issis
Stalni član
Stalni  član

Post od issis »

Dundice dal si mozda skoro bila u antiaging c. ?
Odgovori