hladan noz za krajnike

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ajvan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 09, 2009 8:55 am

hladan noz za krajnike

Post od ajvan »

zdravo svima.interesuje me gde se moze obaviti zahvat operacija krajnika hladnog noza.
Danijela Risojevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 11:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Danijela Risojevic »

ZAVISI ODAKLE SI,JA BI TI TOPLO PREPORUCILA ZEMUNSKU BOLNICU,JER SAM JA TO PROSLA, :-? NIJE STRASNO,A RESAVA MNOGE PROBLEME.DOBRI SU IM SVI DOKTORI,ALI DR ANDREJ GRUBOR JE NAJ...NAJVECI STRUCNJAK,JAKO LJUBAZAN I SMIREN COVEK,DOBRICINA :D I KOD NJEGA NEMA KOMPLIKACIJA...NEMAS CEGA DA SE BOJIS
Danijela Risojevic
Novi član
Novi član

opet ja! evo juce smo moja cerkica i ja dosle iz zem.bolnice,mala je operisala sva tri krajnika,od 5 dece u sobi ona je najbolje prosla...sve zahvaljujuci upravo tom doktoru koga sam ti toliko nahvalila :P jos jedan dokaz da je covek izuzetan strucnjak :wink:
Danijela Risojevic
Novi član
Novi član

opet ja! evo juce smo moja cerkica i ja dosle iz zem.bolnice,mala je operisala sva tri krajnika,od 5 dece u sobi ona je najbolje prosla...sve zahvaljujuci upravo tom doktoru koga sam ti toliko nahvalila :P jos jedan dokaz da je covek izuzetan strucnjak :wink:
Odgovori