Imam 26 godina, problem sa disanjem na nos već 3 godine. Išao sam na ORL preglede više puta kod više doktora specijalista i nijedna terapija mi nije pomogla (Flixonase, Nazonex...). Devijaciju nosa nemam što se vidi na snimku. Na alergo testu se vidi da sam alergičan na kućnu prašinu.
Imam problem sa disanjem na nos jer mi je uvek NAIZMENIČNO zapušena leva ili desna strana nosa (mnogo češće desna). Kada spavam na strani osećam da mi nešto "siđe" iz jedne u drugu stranu nosa, tj. jedna strana mi se otpuši a druga, na kojoj spavam, zapuši. Znači, nešto se slije pri samom vrhu nosa i onda mi je ta strana 90% zapušena. Nemam kijavica, curenja iz nosa, ne kašljem.
Ima li neko ideju koju terapiju da primenim?
Zapušen nos - nema devijacije
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 06, 2008 5:48 pm
Isti slucaj i sa mnom, samo sto sam imao i devijaciju koju sam operisao krajem maja (+ estetska korekcija), ali nema napretka u disanju.
Prvenstveno sam operisao bas zbog tog disanja koje retko kad funkcionise kako treba (20ak minuta dnevno
)
kao mali sam bio alergican na prasinu, ali odavno nisam imao problema s tim. Sada sumnjam na sinuse.
Prvenstveno sam operisao bas zbog tog disanja koje retko kad funkcionise kako treba (20ak minuta dnevno

kao mali sam bio alergican na prasinu, ali odavno nisam imao problema s tim. Sada sumnjam na sinuse.
"there is no knowledge that is not power"