Poigravanje misica

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
tesla_001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 18, 2009 10:54 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Poigravanje misica

Post od tesla_001 »

S obzirom da nema u forumu oblast neurologije, a neuropsihijatrijska tema je zakljucana, moram ovde postaviti pitanje.
Imao sam extruziju diska L5/S1 u lijevo koji sam operisao prije godinu. Poslije toga su nastupile priraslice. Od tada mi stalno misici poigravaju u lijevoj nozi, zbog kojih imam probleme sa spavanjem. To poigravanje nekada bude toliko jako, kao da mi je vrenje u nozi i to proizilazi u manje grceve. Prije operacije sam imao bolove i trnjenje, a sada imam to isto i jos plus ovo poigravanje.
Zanima me sta je uzrok tome, poigravanju, dali je to pritisak na odredjeni dio korjena, zatezanje ili je neki nedostatak? Molio bi za savjet kako to da smirim.
Trenutno sam na balneofizikalnim terapijama, ali mi ne pomazu. Kasnije cu na knstataciju neurohirurga.
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Moguce je da priraslice pritiskaju koren nerava pa da to dovodi do poigravanja misica. Medjutim, za detaljnije informacije, kao i vrstu lecenja, ipak morate da se obratite neurohirurgu.
Odgovori