Ovom temom ћelim da damo vaћnost dogaрajima ili situacijama koje su od velikog znaиaja a ujedno praжenjem ili uиestvavovanjem u njima " "diљemo punim pluиima" tj punimo se pozitivnom energijom.
Kao prvi dogaрaj koji je trenutno najaktivniji u Banjoj Luci je danaљnje otvaranje World Champion Rafting cap (Svjetskog prvenstva u Raftingu), na rijeci Vrbas. Republika Srpska a ujedno i BiH je ovih dana prepuna stranih drћavljana, a svi stanovnici i posjetioci kako iz Banja Luke tako i iz okoline postali smo ambasadori svoje zemlje.
Uz sve to prireрeno je mnogo manifestacija povodom navedenog dogaрaja.
Uћivali smo pored rijeke gledajuжi pripreme, a danas uћivamo u prvim spustovima koji se boduju.
Toliko za sada, odo u Krupu na Vrbasu gdje je START da uћivam.
Bila sam na osvestenju hrama u Banja Luci.
Bilo je velicanstveno.
Sto su rekli izaslanici ruskog kneza Vladimira,koji su prisustvovali liturgiji u Carigradu,kao da smo bili na nebu.
Tako je to bilo ovog Spasovdana u Banja Luci.Sluzilo je je desetak vladika i isto toliko svestenika.
Ovo je bilo jedno od mojih najlepsih hodocasnih putovanja.Mnogo energije i emocija.......
Pozz.
kat0404 napisao:Bila sam na osvestenju hrama u Banja Luci.
Bilo je velicanstveno.
Sto su rekli izaslanici ruskog kneza Vladimira,koji su prisustvovali liturgiji u Carigradu,kao da smo bili na nebu.
Tako je to bilo ovog Spasovdana u Banja Luci.Sluzilo je je desetak vladika i isto toliko svestenika.
Ovo je bilo jedno od mojih najlepsih hodocasnih putovanja.Mnogo energije i emocija.......
Pozz.
Od Boga ti sve najbolje, na zajedničkoj molitvi u novoobnovljenom hramu "Hrista Spasitelja" u Banjoj Luci.
sinoć je u Banjoj Luci bila manifestacija pod nazivom "Noć šampiona", gdje su naši najuspješniji sportisti branili osvojene keko svjetske tako i evropske titule.
I sve čestitke kik bokseru Draženku kao i bokseru Dariju na odbranjenim titulama.
sinoć je u Banjoj Luci bila manifestacija pod nazivom "Noć šampiona", gdje su naši najuspješniji sportisti branili osvojene keko svjetske tako i evropske titule.
I sve čestitke kik bokseru Draženku kao i bokseru Dariju na odbranjenim titulama.
BRAVO !!!!!!!!!!
Oprostite u brzini , napravila sam grešku.Nije Darino, nego Denis.