DOGAРAJI KOJI SU VRIJEDNI PAЋNJE A RAZGALJUJU DUЉU

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

DOGAРAJI KOJI SU VRIJEDNI PAЋNJE A RAZGALJUJU DUЉU

Post od lujka »

:D :D :D :D

Pozdrav svima !!!!!!!

:lol: Ovom temom ћelim da damo vaћnost dogaрajima ili situacijama koje su od velikog znaиaja a ujedno praжenjem ili uиestvavovanjem u njima " "diљemo punim pluиima" tj punimo se pozitivnom energijom.

Kao prvi dogaрaj koji je trenutno najaktivniji u Banjoj Luci je danaљnje otvaranje World Champion Rafting cap (Svjetskog prvenstva u Raftingu), na rijeci Vrbas. Republika Srpska a ujedno i BiH je ovih dana prepuna stranih drћavljana, a svi stanovnici i posjetioci kako iz Banja Luke tako i iz okoline postali smo ambasadori svoje zemlje.
Uz sve to prireрeno je mnogo manifestacija povodom navedenog dogaрaja.
Uћivali smo pored rijeke gledajuжi pripreme, a danas uћivamo u prvim spustovima koji se boduju.

:lol: :lol:

Toliko za sada, odo u Krupu na Vrbasu gdje je START da uћivam.

Pozzzzzzzzz.
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
corona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 18, 2009 7:29 am

Re: DOGAĐAJI KOJI SU VRIJEDNI PAŽNJE A RAZGALJUJU DUŠU

Post od corona »

U Beogradu danas Zvezda dobila Partizana u kosarci.To je melem za dusu. Pozdrav.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

:D :D :D :D

Sve иestitke Zvezdi !!!!!!!!

Nadam se da жe i u fudbalu da vrati svoj sjaj.

I ja sam -Zvezdin- navijaи.

Pozzzzzzzzzzz.
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

:D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

Danas sam napokon prikupila hrabrosti i izvadila zub koji se viљe nije mogao popraviti. (posle 8 mjeseci)

Koje olakљanje.

Svjetski Rafting je danas na rijeci Tari,Foиa je grad domaиin.
Sretno naљima !!!!!!!!!!!! :lol: :D
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

:D :D :D

Na Spasovdan je osvještan obnovljeni hram -Hrista spasitelja,u centru Banja Luke, kojeg su ustaše porušile u drugom svjetskom ratu.

Tom prilikom je Grad Banja Luka ugostila kako svoje vjernike tako i prestavnike ostalih vjerskih zajednica.

Da nam od Boga bude blagosloveno ! Amin.
Kako je lepo biti mlad.
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Bila sam na osvestenju hrama u Banja Luci.
Bilo je velicanstveno.
Sto su rekli izaslanici ruskog kneza Vladimira,koji su prisustvovali liturgiji u Carigradu,kao da smo bili na nebu.
Tako je to bilo ovog Spasovdana u Banja Luci.Sluzilo je je desetak vladika i isto toliko svestenika.
Ovo je bilo jedno od mojih najlepsih hodocasnih putovanja.Mnogo energije i emocija.......
Pozz. :lol:
ko otrpi do kraja, spasice se
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

kat0404 napisao:Bila sam na osvestenju hrama u Banja Luci.
Bilo je velicanstveno.
Sto su rekli izaslanici ruskog kneza Vladimira,koji su prisustvovali liturgiji u Carigradu,kao da smo bili na nebu.
Tako je to bilo ovog Spasovdana u Banja Luci.Sluzilo je je desetak vladika i isto toliko svestenika.
Ovo je bilo jedno od mojih najlepsih hodocasnih putovanja.Mnogo energije i emocija.......
Pozz. :lol:
Od Boga ti sve najbolje, na zajedničkoj molitvi u novoobnovljenom hramu "Hrista Spasitelja" u Banjoj Luci.
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

Kod nas u Banjoj Luci je odrzan festivak pod nazivom " Kratkofif" gdje je ucestvovalo 54 zemlje.

Na "Kastelu su pocele da se odrzavaju ljetni koncerti svakog dana.

Za viken je priredena manifestacija u susret ljetu, izmeduostalog je odrzano i takmicenje u skakanju u Vrbas sa Kastel mosta.

Sve u svemu nije dosadno.
Raspust se moze lijepo organizovati da se provede i u ovom lijepom gradu na Vrbasu.
:lol: :lol:
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

:D :D :D :lol:

Šta ewći sem BRAVO !!!!!

sinoć je u Banjoj Luci bila manifestacija pod nazivom "Noć šampiona", gdje su naši najuspješniji sportisti branili osvojene keko svjetske tako i evropske titule.
I sve čestitke kik bokseru Draženku kao i bokseru Dariju na odbranjenim titulama.

BRAVO !!!!!!!!!!
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

lujka napisao::D :D :D :lol:

Šta ewći sem BRAVO !!!!!

sinoć je u Banjoj Luci bila manifestacija pod nazivom "Noć šampiona", gdje su naši najuspješniji sportisti branili osvojene keko svjetske tako i evropske titule.
I sve čestitke kik bokseru Draženku kao i bokseru Dariju na odbranjenim titulama.

BRAVO !!!!!!!!!!
Oprostite u brzini , napravila sam grešku.Nije Darino, nego Denis.
Kako je lepo biti mlad.
Odgovori