Ulje zutog nocurka - Evening Primrose Oil

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Korisnikov avatar
Trifunija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 30, 2008 12:45 pm

Ulje zutog nocurka - Evening Primrose Oil

Post od Trifunija »

Koristim vec par meseci za kozu kapsule Evening Primrose Oil, uglavnom oralno, a nekada i stavljam na kozu kao ulje. Efekti su odlicni! Kakva su vasa iskustva?
inesns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 12:44 pm

Post od inesns »

A zbog cega to koristis, gde kupujes to ulje i ko je proizvodjac?
Pitam posto moje dete ima ekcem...
Korisnikov avatar
Trifunija
Stalni član
Stalni  član

Post od Trifunija »

Ja koristim zbog ublazavanja PMS-a - predmenstrualnog sindroma, ali inace je dobro i za kozu. To su kapsule, ali moze da se koristi i ulje iz kapsule. Kupujem ih u apoteci. Proizvodjac je Natural Wealth. Zelela bih da podelim iskustvo sa nekim ko je koristio ove kapsule, i u vezi sa dr. indikacijama.
inesns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 12:44 pm

Post od inesns »

Ok, hvala!
Da li ti ublazava PMS tegobe?
Korisnikov avatar
Trifunija
Stalni član
Stalni  član

Post od Trifunija »

Da, prilicno mi ublazava PMS tegobe i primetila sam da mi se dosta osvezila koza, kao i da su mi nokti cvrsci. Medjutim, cula sam da podstice ovulaciju, a to mi bas i ne treba, ali cu to pitanje postaviti na ginekologiji.

Ne znam da li moze da se koristi za decju kozu.
Ус&am
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 07, 2009 12:08 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Ус&am »

Koristila sam ulje nocurka za kozu (imam probleme sa ekcemom). Ne znam koliko mi je i da li mi je uopste pomogao kada sam ga pila, ali znam da mi zaustavi svrab i umanji crvenilo kad namazem par kapi na obolelo mesto (da ne kazem celo telo). Sada bih i kapsule da pijem, ali nigde ne pise koliko se kapsula i kad pije. Savet?
Србија је вечна док су јој деца верна!
Odgovori