Neobican problem

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mr.zim boles
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 05, 2009 1:30 am

Neobican problem

Post od mr.zim boles »

Problem je sledeci:pre mesec dana mi se pojavi crvenilo posle odnosa sa devojkom u vidu crvenih tackica na glavicu,a na stubu penisa blizu glavica obicno crvenilo. Posle par dana kao prodje ali se pojavi nakon desetak dana opet,s tim sto se pojacalo crvenilo i sto mi se koza konstantno ljusti na stubu penisa,mnogo boli ali i svrbi.Primetio sam i da me pece prilikom ejakulacije,ali ne i mokrenja.Takodje,kozica koja spaja glavic sa stubom penisa je malo "recnuta" , tj kao da je malo pukla.
Mazao sam deset dana Canesten ali nije pomagalo,pa sam resio da odem kod DV da proverim.
?Interesuje me je'l imao neko slican problem i da li ima predstavu o cemu se radi...
Ono sto me ne ubije. cini..jednostavno me cini ...cudnijim
Korisnikov avatar
jekalina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 26, 2009 7:10 pm

Post od jekalina »

Meni je drugarica prichala,da je njen dechko imao isti problem,ali mu je canesten pomogao..Ne bih znala shta je u pitanju,ali,ona je spavala sa jednim likom,pa sutradan sa svojim dechkom i njemu se to pojavilo i tako je provalio da je spavala sa drugim :lol:
Predpostavljam da su u pitanju samo neke bakterije... Ubuduce koristi kondom :)
mr.zim boles
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 05, 2009 1:30 am

Post od mr.zim boles »

da,samo neke bakterije :)
hvala na odgovoru
Ono sto me ne ubije. cini..jednostavno me cini ...cudnijim
Odgovori