Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Pre godinu ipo dana pojavila mi se izraslina na ramenu,kao neka potkozna bubuljica,crvena je i tvrda,precnika oko 1 cm... A pre 6-7 meseci pored nje se pojavila jos jedna,samo dosta manja.. Isao sam kod dermatologa i rekla mi je da sam se verovatno negde ogrebao i da je to oziljak ,a da se javim samo u slucaju ako se promeni.. A problem je sto ja znam da se nisam tu ogrebao,jednostavno se sama pojavila... Od tad se nije menjala ,ali mene interesuje sta bi to moglo da bude..
S ozirom na sve sto si napisao, mene je to ovako na slepo, potsetilo na aterom. Oni se javljaju cesto na ledjima, vratu, pa cak i kozi glave kod osoba sa masnom kozom. Nastaje tako sto se zapusi izvodni kanal lojne zlezde i potom se potkozno nakuplja velika kolicina masti koja se vremenom stvrdne. Moj decko je imao jedan, velicine klikera umalo. Ako potvrdis moje pretpostavke, bez problema mozes to otkloniti na plasticnoj hirurgiji u Zvecanskoj ulici.
SRECNO!