bol u donjem djelu kicme

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
supermario
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 06, 2009 5:27 pm

bol u donjem djelu kicme

Post od supermario »

Pozdrav!

Kao sto naslov govori, u zadnjih mjesec dana mi se pojavila bol u donjem dijelu kicme, uslijed intenzivno provedenog vremena za racunalom tih dana jer sam imao obaveza. Uglavnom se manifestira kao neugodno "zickanje" na samom kraju iznad straznjice. To "žickanje" nije trenutno jer ako ostanem u nepovoljnom položaju bol traje. To je na desnoj strani i inace imam skoliozu u donjem dijelu prema desno, 10ak cm od mjesta gdje me sad boli. Ne znam koliko stupnjeva, nije prevelika ali nije ni zanemariva.

Zanima me strucno misljenje o uzroku, je li tu mozda nagnjecen zivac. i nacin ljecenja.
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Prva je stvar da malo izmenite nacin zivota... Naterajte se da ne sedite satima za kompjuterom, vec da u pravilnim vremenaskim intervalima napravite pauzu, ustanete, protegnete se, prosetate malo po sobi. Ako to uradite, pa tegobe prestanu, super. Ako se i posle toga tegobe nastave, onda se ipak javite lekaru
Odgovori