problem s mokrenjem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
zanimljiva_44
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 20, 2008 6:49 pm

problem s mokrenjem

Post od zanimljiva_44 »

Imam problem sa mokrenjem oko mesec dana i vise.Imam 45 god i jos uvek redovne menstruacije.Nalaz urina i urino kulture je u redu,Uz besike takodje(radjen nocu u urgentnom)kao i pregled nefrologaGinekoloski takodje u redu.Cak izvadih i spiralu..Sve je u redu a ipak nije.Imam osecaj pritiska u donjem stomaku i kao da ne izmokrim do kraja.Kao kad imate upalu besike.Isla sam i urologu.Pogledao je nalaze i rekao da to nije nista,da se to desava zenama u mojim godinama i da nadjem lek vasecare koji ja nisam uspela nigde u okolnim zemljama da nadjem a vecina nikad nije ni cula za taj lek.Onda mi je receno da probam sa alfapresom 1 mgx1 al to evo pijem 3 dana a meni se cini da jedva i izmokrim nesto.Tek po par kapi i to uz dosta napinjanja.Ima li neko predstavu sta bi to moglo biti ili kome da se obratim
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Koristite Alphapres jos neko vreme,efekti se ne vide od starta.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
jena enon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 6:50 pm

Post od jena enon »

mozda imate neurogenu besiku,ja imam iste simptome a dijagnostikovana mi je hipotonija besike...Pitajte svog urologa,da bi se to dijagnostikovalo potrebno je uraditi urodinamska ispitivanja..

pozdrav!
Odgovori