Curenje posle mokrenja?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
draganpz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 03, 2009 5:23 pm

Curenje posle mokrenja?

Post od draganpz »

Zanima me neko objasnjenje za curenje iz penisa nakon mokrenja. To su uglavnom jos par kapljica koje preostanu u mokracnom kanalu i koje nakon mokrenja izadju. Zanima me dali neko ima slicnih problema, i da li neko zna o cemu se radi, i da li se to leci.

hvala pozdrav
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ne leci se, nije poremecaj...jednostavno, kao sto kazes, preostane par kapljica mokrace u mokracnoj cevi koja je kod muskaraca dugacka i to je to... potrudi se da ga dobro istreses, drugog leka nema, mada i tad ce uvek neka kapljica zaostati, jer se mokracna cev prostire i unutra, izmedju besike i spoljasnjeg dela, a to bas i ne moze skroz da se istrese...
ako mozda mislis da je ta kolicina mokrace koja zaostaje preterana, onda treba uraditi pregled uretre...ali najverovatnije je kod tebe sve ok...
draganpz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 03, 2009 5:23 pm

hvala

Post od draganpz »

hvala na brzom odgovoru. Ja sam ipak mislio da odem na pregled kod dr? Sto kazu, za svaki slucaj. Ali nadam se da je tako.

Molio bi ostale koji mozda imaju neka iskustva da napisu nesto o tome.

poz
mr.zim boles
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 05, 2009 1:30 am

Post od mr.zim boles »

Ja sam imao slicnih problema-posle mokrenja kao da ne mogu da "istresem" dovoljno penis i vise nego obicno zavrsi u boxericama.Isao sam kod urologa i konstatovana je blaga upala prostate,pio sam neke antibiotice i nedugo nakon toga me je prestalo.
Ono sto me ne ubije. cini..jednostavno me cini ...cudnijim
Odgovori