Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
ovako imam 15 godina, bavio sam se sportom Taekwondom 3 godine skoro sam prestao, pojavilo mi se na donjem dijelu kicme tacnije na sacralnom dijelu, neka kvrga velicine klikera ili zrna graska koja jako boli na dodir i malo seta iz lezista. Ovo se pojavljivalo jos jednom prije i ne znam kako je proslo znam samo da je trajalo jako dugo.. Ne smijem da odem kod doktora bojim se da ce od svega toga napraviti scenu iz koje nece izaci nista dobro.. strah me da ne odem nekom laiku nipak je to kicma u pitanju ima tu nerava. Inace idem u 2 razred medicinske skole ali nismo jos stigli do toga.. da jos da napomenem da mi je jako nezgodno da sjedim.. eto pa pomozite molim vas ako neko zna sta je to.. unaprijed zahvalan..
Imam isto to sto i ti i to i sa jedne i sa druge strane.nemoj da panicis nije nista strasno,ovde su meni rekli da je upala.posle se nisam nikada obratla doktoru za to i posto sam radila MRI kicme nista mi nisu rekli.To se sve vidi na rengenu i MRI.Od cega je tacno ne znam ali ja normalno zivim sa tim.
Sacekaj mozda se jos neko javi....
Pozdrav