Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ne znam da li spada pod ovu temu,ali probacu
Inace imam slabe i krhke nokte.U poslednje vreme mi se na domalom noktu desne sake pojavila neka braon crtica,pa onda jos jedna.Mislila sam da je to na noktu,ali sam kako je nokat rastao,kada sam bezveze cistila nokte,uvidela da je to zapravo nesto ispod nokta.Posle nekog vremena mi se pojavilo kao tackica i na srednjem prstu i kaziprstu.Zanima me sta je u pitanju.Hvala.
p.s.Inace sam na testu intolerancije tako da misilm da se hranim jako zdravo i raznovrsno.
i ja imam slichan problem,ali meni su se pojavljivale bele tachkce,kazu da je to ne dostatak kalcijuma???A da bi nokti rasli treba ih trljati limunom,mada,iskreno,to josh nisam probala.I da..krema dikla..
GnjeckO napisao:Diklu sam trazila,nema je vise nigde,kao ne proizvodi se!
ima je u bosni i hercegovini, tacnije u brckom, u nekim parfimerijama pa posalji nekoga po to...
...da li je bolje biti emotivan i dopustiti ljudima da ti se priblize i povrijede te ili je bolje biti "hladan" i ne vjerovati nikome, ali nemati ni prijatelje...hmm..