Slazem se sa tobom.
Otkad imam dete stalno citam,trazim, pitam druge majke, pa bas tako odem kod pedijatra sa predlogom a on proveri da li sam u pravu. Do sada sam vise puta bila u pravu nego sto nisam. Ne mislim da na ovaj nacin vredjam lekare, ali kao majka provodim sa svojim detetom ceo dan, a oni 5 minuta dok smo u ordinaciji i neke stvari ipak bolje uocim.
Ne volim da od komarca pravim magarca, ali hocu da budem sigurna da to zaista nije rizik za njeno zdravlje kada je stave u narkozu.....
Bris grla
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Cera mi je operisana ipak u sredu. I Anesteziolog i lekar hirurg-ortoped su me uverili da je sve ok, da su deca uvek pomalo kilava i da ako su u principu fit takav problem ne predstavlja poteskocu u izvodjenju OP. Sad..... nadam se da su bili u pravu.
Posle OP ona je pocela da kaslje i evo vec cetvrti dan kasljucka. Neki put je puno slajma a neki put jednostavno ne moze da se nakaslje kako treba. Da li je to normalno posle OP nemam pojma????
Imala je i malu temperaturu do 38 stepeni, sto su mi objasnili da je normalno. Dobija antibioticki sirup.
Tako da sad imamo Veliiiiiiiiki gips koji ima i sinu izmedju nogu, bolove koliko vidim vise nema, ali gundjanje cini mi se tek pocinje.....
Posle OP ona je pocela da kaslje i evo vec cetvrti dan kasljucka. Neki put je puno slajma a neki put jednostavno ne moze da se nakaslje kako treba. Da li je to normalno posle OP nemam pojma????
Imala je i malu temperaturu do 38 stepeni, sto su mi objasnili da je normalno. Dobija antibioticki sirup.
Tako da sad imamo Veliiiiiiiiki gips koji ima i sinu izmedju nogu, bolove koliko vidim vise nema, ali gundjanje cini mi se tek pocinje.....