Bris Vagine Streptococcus agalactiaeveliki broj antibiogram1

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
sanjsanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 25, 2009 11:48 am

Bris Vagine Streptococcus agalactiaeveliki broj antibiogram1

Post od sanjsanja »

U dire. preparatu : masa bakterija gram - bacil, gram + bacili tipa lactobacilius, gram + koke, epitelne celije

Pre nego sam otisla na bris vagine uspanicila sam se jer sam imala uzasan miris (pokvarene ribe doslovno ) sto nikad ranije nisam imala...

Dobila sam terapiju povidon jod, sto je naravno bilo smesno i nista mi nije pomoglo...

Ponovo sam otisla i insistirala na antibioticima medjutim dobila sam macmiror vaginalete...

Koliko mi je poznato za streptokoke su neophodni antibiotici pa sam tako na svoju ruku uzela Ampicilin (pentrexyl) 500 na 6 sati jer po legendi na ovaj antibiotik su streptokoke osetljive...

Sta da radim? Da nastavim sa sa antibioticima ?
Korisnikov avatar
jekalina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 26, 2009 7:10 pm

Re: Bris Vagine Streptococcus agalactiaeveliki broj antibiog

Post od jekalina »

sanjsanja napisao:U dire. preparatu : masa bakterija gram - bacil, gram + bacili tipa lactobacilius, gram + koke, epitelne celije

Pre nego sam otisla na bris vagine uspanicila sam se jer sam imala uzasan miris (pokvarene ribe doslovno ) sto nikad ranije nisam imala...

Dobila sam terapiju povidon jod, sto je naravno bilo smesno i nista mi nije pomoglo...

Ponovo sam otisla i insistirala na antibioticima medjutim dobila sam macmiror vaginalete...

Koliko mi je poznato za streptokoke su neophodni antibiotici pa sam tako na svoju ruku uzela Ampicilin (pentrexyl) 500 na 6 sati jer po legendi na ovaj antibiotik su streptokoke osetljive...

Sta da radim? Da nastavim sa sa antibioticima ?

Ne znam bash da li je pametno da bilo shta radish na svoju ruku jer mozesh da napravish josh veci problem,npr da dobijesh kandidu,gljivicu,jer se ona chesto javlja od antibiotika.
Promeni ginekologa i neka ti da neshto drugo,ako to ne deluje :)
Odgovori