VAGINALNI SEKRET

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
jekalina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 26, 2009 7:10 pm

VAGINALNI SEKRET

Post od jekalina »

Verovatno ste svi o ovome vec pisali,ali nov sam chlan,pa bih volela da chujem vasha mishljenja vezana za moj problem..
Vec godinama,tacnije od kako sam izgubila nevinost,a to je bilo davne 2004,imam problema sa sekretom i nikako ne mogu da ga izlecim..
Imam dechka vec 2 godine i ne koristimo zashtitu,on nece da ide kod urologa,a moj ginekolog mi je rekao da mi je rezultat dobar(II grupa),ali poshto je obiman da koristm macmiror vaginalete.Medjutim nishta se ne menja :( Inache saznala sam i da imam upalu jajnika,desni jajnik je uvecan,ovo mi je drugi put ,i ranicu na grlicu.Po Papanikolau se bojim da odem :cry:
Vechito pijem neka sranja i trudim se da se chuvam,ali jako se bojim da ako to ne izlechim u najkracem mogucem roku jednoga dana necu moci da zatrudnim :(
Mozda se i tripujem,ali sigurno nisam jedina.Pomagajte,usrala sam se od straha!!!!
Odgovori