Soko Banja ili Prcanj

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
ana_vuk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 25, 2008 10:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Soko Banja ili Prcanj

Post od ana_vuk »

Imam dva asmaticara u porodici , muz i cerka od 6 godina pa me interesuje sto je bolje poci u Soko Banju ( nismo dosad isli) ili u Prcanj ( bili na moru i odgovara nam ) . Interesuje me iskustvo ljudi sa istim problemom koji su posjetili i jedno i drugo.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Moji pacijenti su se zalili da su im deca sa astmom redovno a moru dobijala inicijalno pogorsanje. Mozda je u pitanju mali statisticki uzorak, mozda je u pitanju Crna Gora (niko od njih nije isao, kao nekada, na Hvar, na Brac i sl.) - ali kad sve to saberem, ja bih pre savetovao Soko Banju.

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
ana_vuk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 25, 2008 10:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ana_vuk »

Doktore hvala na odgovoru poslusacemo vas pa cemo poci u Sok.o Banju
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

Post od D.J. »

Prcanj je lep...ali imajte u vidu daje to zaliv, i da voda nije najbolja.Mi smo imali trovanje jedne godine.....
giskica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 10, 2008 10:28 am

Post od giskica »

Ako jos niste otputovali SOKOBANJA!!!!!!! Mom sinu koji sad ima 12 godina u petom mesecu je postavljena dijagnoza astma. Kad je imao 10 meseci odvela sam ga 15 dana u Soko Banju. Tamo je imao reakciju, bio na terapijama, pio lekove. Po povratku mu je bilo bolje. Posle dve godine opet sam ga vodila. Danas je zdrv, trenira fudbal i ni traga od astme
Odgovori