Crvene sitne bubuljice pojavile su mi se na jednoj strani prepona ( mislim da je to bilo posle depilacije toplim voskom) a onda prosirile na ceo pubicni deo.
Prvo sam mislila da se radi o uraslim dlacicama. I ginekolog i dermatolog su mi potvrdili da se radi o mollusci contagiosum pa mi je ginekolog predlozio uklanjanje laserom i mazanje kremom Flogocid. Od lasera su mi ostale crvene ruzne fleke na pubicnom delu, koje se nisu povukle ni posle mesec i po dana, a na kontroli, posle mesec dana, pronadjeno je cak i nekoliko novih, sitnih, koje su ponovo uklonjenje laserom.
Da li neko vec ima ovakva iskustva i da li moze da mi kaze koliko je uporan ovaj virus ili sta li je vec , kako da sprecim dalje sirenje i kako da se resim fleka nastalih laserskim uklanjanjem.
Mollusca contagiosum
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Vojislava, hvala za odgovor.vojislava napisao:Ginekolog Vas je pogresno lecio. Prvo, to nije njegova nadleznost, a drugo, posle uklanjanja moluski ne moraju da ostanu oziljci.
Ginekolog mi je predlozio laser a dermatolog uklanjanje tecnim azotom i kiretom, ali sam ga svejedno pitala da li moze laserom i dobila potvrdan odgovor. Tako sam se odlucila za resenje koje mi je ginekolog predlozio.
Nisu to oziljci, to su vise tamno crvene fleke, da li bi mi mozda Saljiceva mast za opekotine?