Vasa POMOC!!!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
mne
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 20, 2009 7:44 pm

Vasa POMOC!!!!!

Post od mne »

nisam znao u koju temu da stavim ovaj svoj problem,pa posto se pojavljuje na kozi rekoh da postavim ovdje.od 8 razreda osnovne(sada imam 22god) imam ovaj problem.Na tabanima mi iskacu kako da kazem modrice ili crvenilo koje kad se oslonim na stopalo boli da taj bol skoro do suza me dovodi.ZNACHI BOL NEPODNOSLJIV.iskoci na jednom tabanu i traje po 5il6dana i zato vrijeme samo sam u krevetu ne idem nigdje pa mi to pravi problem.samo mi se na tabanima to pojavljuje.prvih nekoliko god mi se pojavljivalo zimi i ljeti sad samo ljeti.mislio sam da je zbog patika pa sam mijenjao uloske,drzao hladne obloge al bez rezultata.moram napomenuti da sam kao dijete imao ravne tabane,sad ise ne.isao sam kod doktora radio razne nalaze nista nije pokazalo,svi nalazi extra.neki misle da su upitanju kosti neko koza.dobio sam uput za imunolosko i tu sam nalizu radio prije neki dan jos cekam rezultate.sad htio sam da vas pitam da li se neko sretao sa ovim u svojoj praksi?SVAKA POMOC dobrodosla posto polako mislim da cu owo imati cio zivot kad ga vec ovolko dugo imam.izvinjavam se na ovolikoj duzini posta al moram sam ovako da bi vas upznao sa ovim.hvala unaprijed sa odgovorima.evo cu postaviti slike kako to izgleda

http://img8.imageshack.us/gal.php?g=13062009c.jpg
Odgovori