Ja sam muskarac, imam 20 godina.
Vec vise od 3 godine je proslo od kako sam primetio da mi je glans penisa na svojim ivicama prekriven nekim jako sitnim izraslinama bele boje. Izgleda da se na tim izraslinama nalaze i nervni zavrsetci, jer kad sam jednom prilikom pokusao da odstranim jednu od izraslina, osetio sam prilican bol koji me je naterao da odustanem od namere. Vremenom im se velicina nije povecavala, a nije im se ni broj povecao. Takodje ne osecam nikakav bol niti svrab. Bez problema mi se desava i erakcija i ejakcija.
Ne mogu da skupim hrabrosti i da odem do lekara da proverim o cemu se radi, a plasim se i toga sta bi moglo biti, pa bi mi mnogo znacilo ako neko moze na ovaj nacin reci, bar priblizno, sta bi to moglo da bude.
Unapred hvala.
PS: Koliko je moguce da ovo oboljenje u stvari i nije venericno oboljenje vec mozda neko kozno oboljenje?
Potrebna pomoc
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
to su najverovatnije Tisonove zlezde, jedna vrsta zlezda koje svojim proizvodima podmazuju prelaz sluzokoze u kozu. Pokusaj da slikas pa da mi posaljes sliku promene ili ako ikmas e mail posalji mi na privatnu adresu pa cu ti poslati slikicu iz atlasa da uporedis sa svojim promenama
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Naravno da imam e-mail... kako bih se inace registrovao na forum:)
[email protected]
Ukljucicu opciju da mi se vidi e-mail na forumu... zaboravio sam to prilikom registracije.
[email protected]
Ukljucicu opciju da mi se vidi e-mail na forumu... zaboravio sam to prilikom registracije.
da pokusam ovde da postavim to pitanje!imam mnogo velik trip,imao sam odnos sa devojkom i sve super...ali u jednom trenutku je njoj ostao neki sadrzaj sta znam gust bukvalno kao sperma kod muskaraca.ja sam se pokidao a ona tvrdi da je to vas ,,sekret,,kako vec jer je svrsila ali to se kao ne pojavljuje stalno?ja sam pregledao kondom,nije puko niti je bio busan negde i naravno nisam svrsio ali sam pre toga imao osecaj da cu da zavrsim ali ipak nisam jos pa smo promenili pozu.e sad,jer moze neko da mi objasni sta je u pitanju i kako izgleda kad zena svrsi!imam gadne tripuve,neda mog da joj znate vec sta..!!!!molim odgovor!
bio bi zahvalan nekim odgovorom,devojka kaze da se bila nalozila i da je to sekret a meni je cudno izgledalo tako da,ostalo je na njoj...
bio bi zahvalan nekim odgovorom,devojka kaze da se bila nalozila i da je to sekret a meni je cudno izgledalo tako da,ostalo je na njoj...
[quote="ALEO"]da pokusam ovde da postavim to pitanje!imam mnogo velik trip,imao sam odnos sa devojkom i sve super...ali u jednom trenutku je njoj ostao neki sadrzaj sta znam gust bukvalno kao sperma kod muskaraca.ja sam se pokidao a ona tvrdi da je to vas ,,sekret,,kako vec jer je svrsila ali to se kao ne pojavljuje stalno?ja sam pregledao kondom,nije puko niti je bio busan negde i naravno nisam svrsio ali sam pre toga imao osecaj da cu da zavrsim ali ipak nisam jos pa smo promenili pozu.e sad,jer moze neko da mi objasni sta je u pitanju i kako izgleda kad zena svrsi!imam gadne tripuve,neda mog da joj znate vec sta..!!!!molim odgovor!
bio bi zahvalan nekim odgovorom,devojka kaze da se bila nalozila i da je to sekret a meni je cudno izgledalo tako da,ostalo je na njoj...[/quote]
i meni se to jednom desilo, ali ja kad sam dosao kuci uradio sam test sa kondomom i punom casom pepsija za svaki slucaj :))), naravno nije propustalo i ja sam bio presretan
bio bi zahvalan nekim odgovorom,devojka kaze da se bila nalozila i da je to sekret a meni je cudno izgledalo tako da,ostalo je na njoj...[/quote]
i meni se to jednom desilo, ali ja kad sam dosao kuci uradio sam test sa kondomom i punom casom pepsija za svaki slucaj :))), naravno nije propustalo i ja sam bio presretan