Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
e treba mi dobar i tacan savet !!!!!! Ipak ne bih da brljam po licu tek tako !!! Uradila bih trajne obrve ali vise sencenje mojih i popunjavanje mesta gde mi bas i ne rastu dlacice. E sad ja bih da to izgleda sto prirodnije i ne volim onaj Ceca look kad je jako tamno kao da sam kreonom crtala...
Gde u Beogradu to uraditi a da su precizni i da to lepo rade ????
Ja sam radila trajne obrve pre godinu dana i ekstra su mi!!! Radila sam u salonu na Konjarniku- Ustanicka, ul. Bul. Kralja Aleksandra 516. Salon se zove Plavi cuperak, 347-3437. Ispale su mi skroz prirodne, uopste se ne vidi da je trajna sminka. Ni ja nisam zelela obrve kao estradna zvezda. Ja sam platila 120 eura ( ne verujem da su menjali cenu) i korekcija posle ti je 10 evra koja nije obavezna, sve zavisi kako kome primi. Ja recimo nisam radila. Upoznala sam devojke koje su radile trajne obrve po nekim drugim salonima dosta jeftinije ali izgledaju katastrofa, ko da su im markerom crtali, hehehe....