kako se UGOJITI??

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
oblokocko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 12:18 am

kako se UGOJITI??

Post od oblokocko »

Imam 21 godinu. Od kako znam za sebe,mrsav sam.
190cm visok. kilaza 75
i od kada sam poceo da primecujem to i da me to zanima, uvek je bilo ta razlika izmedju visine i kilaze ,oko 115, a cini mi se da je za muskarce idealno da je razlika 100,tako sam negde citao.
Sve u svemu, nemam problem sa ishranom, jedem bukvalno sve.
Tata mi je u mladosti isto bio mrsav a sad izgleda normalno, nema problema sa gojaznoscu kao mnogi kad predju 45...
Dakle, jedem svasta i kolicniski dosta
Obroci mi nisu uravnotezeni, neredovni su, spavanje isto,ustajem ugalvnom oko 11 jer ne lezem pre 2, pola 3

Dakle imate li ikakvih saveta za mene, da li da potenciram na nekim namirnicama, da uravnotezim ritam obroka, da jedem cesce a manje... ili za mene nema spasa, u prevodu, genetika je cudo :)

da li nutricionista radi i sa mrsavima ili samo sa onima sa viskom kilograma?
Ljiki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 1:51 pm

Post od Ljiki »

Uzmi oligovit i B vitamin, on pojacava apetit. Jedi cesce i moras da imas sve obroke. :D
oblokocko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 12:18 am

Post od oblokocko »

nemam problem sa apetitom, ako na to mislis kad kazes da uzimam B i Oligovit?
Ljiki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 1:51 pm

Post od Ljiki »

Ti hoces da kazes da jedes dosta i da ne mozes da se ugojis? Uh, pa ne znam kako da ti pomognem. :-? Pa najbolje ti je da jedes u kasne sate oko 23-24h i to picu i ostalu brzu hranu. :lol:

Pozz.
Odgovori