Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Sta je uzrok nastajanja podocnjaka?(izuzev dobro ne prospavane noci, alkohol, pusenje........) Ima li ko da predlozi neki prirodan lek, caj, kremu........? Hvala unapred!!!
Javi se na tretman zone oko ociju na bazi ekstrakta breze brenda RVB. Daje odlicne i neposredne rezultate i vezano za boju a i za otoke. Probaj na 3239110 i potrazi Jovanu pa se sa njom konsultuj ili Dusicu Letic u Dositejevoj 47 RVB.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Da li je tacno da podocnjaci mogu da se jave i kao posledica loseg metabolizma i lose razmene materija? Ja od kad znam za sebe imam i podocnjake. Nekad su bas sivi i upadljivi. Jeste da imam krupne oci, ali nisam bas sigurna da se podocnjaci tu podrazumevaju.
Iskreno nista specijalno ne znam o podocnjacima, koliko pijes kafe dnevno? Cuo sam da postoje neke kremice protiv podocnjaka, ne znam koje, ali mozda ces u tom pravcu pronaci neko resenje. Da li si inace zdrava, da li su ti bubrezi ok. Pokusaj sa unosom vitamina A, sargarepa i tako to. Meni je A pomogao kod crvenila na obodima kapaka prema nosu, i oci su mi se prolepsale. Nemoj stavljati masku od gline jer ce se pogorsati.
E video sam u apoteci jedan letak sa nekom super kremicom za podocnjake, dobili su nesto novo tako da idi raspitej se ako te ne mrzi, ako ne ja cu umesto tebe Lepo sam prosao na ispitu...
kako je stanje ako se ti je koža oko podočnjaka ružno skupila pa sad izgleda staro...ima li ko kakvu preporuku....kreme sam probavao neke ne baš jeftine,bubrezi o.k. kamilice i ostali čajevi stanje još pogoršavaju...
Nista ne pomaze za podocnjake tako dobro kao Niveina kremica, ima 15 ml, kosta oko 600 din i maze se dva puta dnevno. Meni i sistri je pomogla i sad je stalno koristimo, probaj
niveina kremica ne pomaže ništa jedino ako misliš neku posebnu niveinu kremicu.....jer nivea samo masti kožu..al vrečica ispod oka ostaje...ti verovatno imaš malo podočnjaka pa vam može pomoč i nivea.al svejedno hvala za pomoć
ja koristim neku...pishe soraya eye contour cream sadrzi kolagen i elastin i zateze fino a i boja nije vise tamna kao pre..... srecno
kosta oko 360din ako se dobro secam
I ja bih htela da znam neku carobnu formulu za otklanjanje podocnjaka. Ja ih imam bukvalno ceo zivot i ne spadaju ni nocu ni danju. Ujutru su malo veci ako spavam previse ili premalo. Ali svejedno ih imam non stop. Nisu tamni, ista im je boja kao na ostatku lica, pa se pitam sta bi to moglo biti? Zanima me da li jos neko ima isti problem i kako je to uspeo/la da resi?