Gljivice ili HIV

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
coldfusion
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 10, 2009 2:39 pm

Gljivice ili HIV

Post od coldfusion »

Imam gljuvice na levoj nozi blizu testisa, ruke i stopala mi se ljuste a uz to sam i cesto prehladjen, da li je moguce da imam HIV?

da dodam da sam imao ovo i proslog leta, sve od navedenog iznad
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Jedini nacin da to saznas jeste da se testiras. Mislim da je na studentskoj poliklinici testiranje besplatno, raspitaj se!
coldfusion
Novi član
Novi član

Post od coldfusion »

nisam iz bg-a mada cu naci neko resenje, mada vidim da se gljivice povlace uz pomoc daktanola
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Ne znam zasto dovodis to u vezu; gljivice se najcesce javljaju kada imunitet padne. U svakom slucaju, ako si imao neki rizican kontakt, proveri. A ubuduce se obavezno zastiti!
coldfusion
Novi član
Novi član

Post od coldfusion »

nisam imao nikakav rizican kontakt ali mi je cimanje da idem za bg na testiranje :P
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Zar ne postoji neka privatna klinika u tvom mestu koja radi testiranja?

A ako ti nije bitno da se testirash i da saznahs da li si zdrav ili ne i shta ti je, onda nisi trebao ni da pishesh na forumu. Ako ti je 'cimanje' da brinesh o svom zdravlju onda nemoj ni da se brinesh, zivi kao i do sada i uzivaj u neznanju.

I zashto si ti uopshte postavljao pitanje na forum?

Da bi ti neko rekao ma nije to nishta, opusti se, ne morash da se testirash i lechish!

Sta si ochekivao kao odgovor?

Niko od nas ne moze da ti pomogne, to mozesh samo ti, ali ako je to tebi cimanje onda nema o chemu vishe da prichamo!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
coldfusion
Novi član
Novi član

Post od coldfusion »

nisam rekao da necu da se testiram
Odgovori