Hleb ?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Nenad_SD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 20, 2009 9:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Hleb ?

Post od Nenad_SD »

zdravo, hocu da izbacim hleb iz ishrane, ali ne znam koliko je to pametno i korisno ili nekorisno..??
pre svega zbog malog viska kilograma oko stomaka, tj da bi sto pre skinuo masne naslage sa stomaka
a moje misljenje je da hleb nema nikakvu kalorijsku vrednost

ne znam koliko je ovo vazno, studiram, idem u teretanu 3 puta nedeljno, povremeno igram basket...
inace 2h pre teretane imam jak/kalorican/ obrok , i naravno posle teretane takodje, pa sam mislio da izbacim hleb
cicko micko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 7:51 pm

Post od cicko micko »

sad bas da kalorijsku nema... :roll: nemoguce, nije voda...svi bi jeli 'leba bez ogranicenja...jedino ako si mislio na hranljivu vrednost...
mozes da ubacis integralne pahuljice ili musli u ishranu ili integralni hleb (ne kupovni)...zdravije je svakako, ali ni par kriski hleba dnevno nece ti sigurno skoditi, narocito sto vezbas...ne treba samo preterivati!
a sad bas za taj jak obrok i pre i posle teretane nisam bas sigurna...neka se javi neko strucniji, bice bolje.
DanijelaPe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 24, 2009 8:51 pm

Post od DanijelaPe »

Itekako ima kalorije...250 na sto grama.A veoma je vazan kao izvor ugljenih hidrata koji sportistima(i ostalima)daje energiju.Kljuc je u umerenosti.Ako bas hoces da ga izbacis,zameni ga testeninom,pahuljicama,muslijem,kao sto rece cicko micko...
Nenad_SD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 20, 2009 9:48 pm

Post od Nenad_SD »

okej, naravno da ima, nije vazduh, ja sam se lose izrazio.

moje pitanje je da li postoje neke posledice ako potpuno izbacim hleb iz ishrane, a naravno jedem pahuljice, musli...
ili sta moze da zameni hleb, a da manje goji od njega, npr. pirinac ???
Jocak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 7:21 pm
Kontakt:

Post od Jocak »

pa ne moras da ga izbacis jedi integralni (onaj crni)!
ili ga smanji a pojacas fizicku aktivnost!
pozz
jelda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 2:15 pm

Re: Hleb ?

Post od jelda »

Nenad_SD napisao:zdravo, hocu da izbacim hleb iz ishrane, ali ne znam koliko je to pametno i korisno ili nekorisno..??
pre svega zbog malog viska kilograma oko stomaka, tj da bi sto pre skinuo masne naslage sa stomaka
pametno je i korisno
Odgovori