Gubljenje snage u rukama

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
ddija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 12:18 pm

Gubljenje snage u rukama

Post od ddija »

Sa ovim se mucim vec pet godina..Dijagnoza mi je kriva kicma(ne znam koliko posto,nije mi receno).Problem je sledeci-gubljenje snage u rukama prilikom nekog ucestalog rada.npr.radim u ugostiteljstvu i prilikom pranja casa,koje ne traje duze od nekih pet minuta,gubim snagu u rukama i dolazi do blage ukocenosti i bola.Dali je to stvarno posledica krive kicme?Imam bolove i u ramenima i poprilicno probadanje u njima kada ruku treba da prebacim preko glave.unapred zahvalna.
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Gubiotak snage u rukama moze da bude posledica tegoba sa vratnom kicmom, ali nije bas lako bez pregleda reci da li je to glavni uzrok, kao i da li je to uopste uzrok problema. Ipak je najbolje da se javite lekaru radi pregleda
ddija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 12:18 pm

Post od ddija »

Hvala Veljko..Bila sam na pregledu vise puta za ovih par godina,i to kod razlicitih doktora..Prva me je poslala kod neurologa,koji je rekao da imam istrosenu kicmu(snimak kicme nisam radila tada i imala sam 26 godina).Druga me je poslala na snimanje kicme i rekla da imam krivu kicmu i da je to to.Treca me je poslala na ekg..srce je valjda dobro :).Zadnja kod koje sam bila,preporucila mi je drugaricu koja se bavi akunpukturom-da mi umanji bolove posto mi nema pomoci.Inace sam otisla zbog stomacnog virusa zbog kojeg tri dana nisam ustajala iz kreveta,za ovaj problem sam je pitala tada,cisto da vidim sta ce mi ona reci posto sam odavno digla ruke od svega.Interesovalo me samo dali je stvarno moguce da ovakva anomalija potice od krive kicme...Hvala Veljko jos jednom,pokusacu da zatrazim uput za snimanje vratne kicme.
Odgovori