paralija
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Obavezno zastitno mleko za sunce i to faktor 50+(ima ga i tamo da se kupi), sesiric po mogucstvu tako tkan da i on ima zastitni faktor. Od garderobe ono sto biste bebi oblacili i ovde kada je toplo. Neki hoteli imaju i bebi krevetac u ponudi i to sa mrezicom protiv komaraca. Ako ne, ponesite i nesto za komarce (bolje kupite ovde u apoteci, jer je izbor za tako male bebe jako oskudan).
E sad zavisi da li beba sisa, pije formulu, sta jede...Ja sam nosila formulu jer te tamo nije bilo. Izbor kasica i sokice za bebe je manji u turistickim mestima. Ukoliko kuvate onda je sve kao i kod nas.
Suncobran je neophodan. Mi smo imali bazencic pa se beba kupala u njemu ispod suncobrana. Izbegavali smo jako sunce.
E sad zavisi da li beba sisa, pije formulu, sta jede...Ja sam nosila formulu jer te tamo nije bilo. Izbor kasica i sokice za bebe je manji u turistickim mestima. Ukoliko kuvate onda je sve kao i kod nas.
Suncobran je neophodan. Mi smo imali bazencic pa se beba kupala u njemu ispod suncobrana. Izbegavali smo jako sunce.