Postovani ,
Prije mjesec dana po malo me je poceo da boli misic podlaktice u lijeve ruke ,medjutim kasnije se bol prosirio na misic iznad lakta ,bol u ramenu .Radila sam magnetnu rezonancu ramena i krvnu slikuda se vidi da li ima kakvih upala .Svi nalazi su u redu ali mene i dalje boli posebno misic iznad lakta tj,do ramena i rame .Posebno me boli kad nocu dugo leyim na toj strani .Prije 2 godine sam pala sa stepenica na to rame ali nista nisam slomila .Zanima me moye li biti poveyano sa tim .Takodje prije mjesec dana sam renov irala nesto kuci i sama sam premicala namjestaj pa mi moja doktorka kaye da je to istegnuce vjerovatno.
Molim vas da mi savjetujete sta da radim
Unaprijed zahvalna Anja
problem sa lijevom rukom
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Re: problem sa lijevom rukom
PONOVO SE JAVLJAM POSTO NISAM DOBILA NIKAKAV ODGOVOR.bOL U RUCI JE JOS UVIJEK PRISUTAN ,A I BOL SE DALJE SIRI NA LOPATICE TJ.PLECKE KAO I BOLOVI MISICA NA LIJEVOJ STRANI LEDJA.
mOLIM VAS DA MI POMOGNETE KOME DA SE OBRATIM ,PONKAD IMAM OSJECAJ DA MI JE NA LEDJIM OGROMAN TERET DA NE MOGU DISATI ,DA ME NESTO PRITISNULO.
VISE ME JE DOSADILO OVAKO .MOLIM VAS DA MI DATE SAVJET ,INACE SE JAKO MALO KRECEM ,IMAM NE IZVJEZBANA LEDJA I 10 H UGLAVNOM RADIM ZA RACUNAROM ,KAD DODJEM SA POSLA ,ODSPAVAM I PONOVO SAM ZA RACUNAROM ILI KNJIGOM .
MOZE LI BITI MOZDA JEDAN OD UZROKA I TO?
POZDRAV
mOLIM VAS DA MI POMOGNETE KOME DA SE OBRATIM ,PONKAD IMAM OSJECAJ DA MI JE NA LEDJIM OGROMAN TERET DA NE MOGU DISATI ,DA ME NESTO PRITISNULO.
VISE ME JE DOSADILO OVAKO .MOLIM VAS DA MI DATE SAVJET ,INACE SE JAKO MALO KRECEM ,IMAM NE IZVJEZBANA LEDJA I 10 H UGLAVNOM RADIM ZA RACUNAROM ,KAD DODJEM SA POSLA ,ODSPAVAM I PONOVO SAM ZA RACUNAROM ILI KNJIGOM .
MOZE LI BITI MOZDA JEDAN OD UZROKA I TO?
POZDRAV
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt: