kada, po Vama beba moze da se stavi u polulezeci polozaj.Jedan pedijatar nam je rekao sa 5.meseci, a drugi tvrdi vec sa 3. meseca!!!
Pozz
Polulezeci polozaj bebe!
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Da li ste radili eho kukova?Ovde se praktikuje sa mesec dana,pa sa tri pa sa pet.Nama je doktor posle druge kontrole,kad je sincic imao 3 meseca rekao da moze "povremeno i postepeno" da se stavlja u polulezeci polozaj,i naravno ispocetka pomalo jer je to za njih u tom periodu ipak malecki napor.Ja sam tako i uradila,i sve je bilo ok. 

hvala svima
Hvala na odgovorima,
ja to pitam jer kada je moj stariji sin, koji sada ima 3.godine, bio u tom periodu pedijatri su imali stav da iskljucivo sa 5.meseci beba moze biti u pomenutom polozaju!
Znate, mi roditelji, volimo hiljadu puta da pitamo i proverimo neke nedoumice u vezi nasih andjelcica, jer ipak su oni nama sve na svetu!!!
ja to pitam jer kada je moj stariji sin, koji sada ima 3.godine, bio u tom periodu pedijatri su imali stav da iskljucivo sa 5.meseci beba moze biti u pomenutom polozaju!
Znate, mi roditelji, volimo hiljadu puta da pitamo i proverimo neke nedoumice u vezi nasih andjelcica, jer ipak su oni nama sve na svetu!!!