Pozdrav svima
Zanima me da li treba izbegavati vezbanje u teretani ako je varicocela prisutna i zasto?Naime, mom suprugu je ona ustanovljena ali njegov urolog kaze da nije za operaciju, inace ima smanjen broj spermatozoida i u postupku smo vantelesne.On je posle dve godine pauze, pre 2 meseca poceo ponovo da vezba u teretani pa me zanima da li bi to mozda trebalo da izbegava zbog cele situacije?
Hvala svima unapred
Varicocela i vezbanje u teretani
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
E znaci sad je ovo bas suprotno,velika varikocela i intenzivno treniranje.
Najbolje da uradis spermogram,jer opasnost od varikocele je bas u losem spermogramu.
Ako je spermogram los,onda je resenje operacija varikocele.
Svakako da neces prekidati treniranje zbog nje.
Najbolje da uradis spermogram,jer opasnost od varikocele je bas u losem spermogramu.
Ako je spermogram los,onda je resenje operacija varikocele.
Svakako da neces prekidati treniranje zbog nje.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Slobodno pitaj sta god te interesuje i ne izvinjavaj se.
Ne moze da utice na srce,utice jedino na plodnost jer zbog vece kolicine krvi koja je topla,podize se temperatura oko testisa a to nije dobro za stvaranje spermatozoida.
Ne moze da utice na srce,utice jedino na plodnost jer zbog vece kolicine krvi koja je topla,podize se temperatura oko testisa a to nije dobro za stvaranje spermatozoida.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator