Specijalista za povrede koljena

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
kovacbd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 17, 2009 7:07 pm

Specijalista za povrede koljena

Post od kovacbd »

Imam problema sa desnim koljenom već 16 godina.Rađena mi je artroskopija 1993.god. na VMA(dok sam bio u vojsci) pa 2000.god. u KBC Podgorica(artroscopio schaeving patellae lateralrealise)
.Prije par dana sam se ponovo povrijedio i doktor kaže da mora ponovo da radi isto.
Dijagnoza je od prvog dana CHRONDOMALATIO PATELLAE.
Imam atrofiju mišića 1,5 cm i slabu snagu u nozi.
Interesuje me ko su najbolji specijalisti za koljeno ,u okruženju?[/b]
kovacbd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 17, 2009 7:07 pm

Post od kovacbd »

Zar nema niko ko bi mi dao neku informaciju
cuma_org
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 29, 2008 1:25 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od cuma_org »

Ja mogu da ti dam savet kao pacijent, koji je imao slicnih problema sa kolenom. I meni je dijagnostikovano artoskopijom lezija roga ligamenata i hondomalacija patele. Tri puta mi se desavala povreda za tri godine.... Lm moj ti je savet da se cuvas tezih fizickih aktivnosti, tezih sportova, a za misic radi vezbe i probaj sa RH centom.... U svakom slucaju moras da se cuvas....Pozz
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Sto se tice "Banjice", utorkom radi ambulantu ekipa koja se bavi kolenom (rade i drugim danima, ali su utorkom svi na okupu). Pregledi se zakazuju na 011 3672 921
Odgovori