Interesuje me da li je moguce da dodje do upale prostate i pored negativne spermokulture i anlize na Clamidiju, Mico i Urea....kao i na sve ostale. Ultrazvuk je pokazao da je sve normalno, bez uvecanja i sl, kao i ultrazvuk testisa. Sve je i pocelo zbog bolova u testisu, najpre laganog a sad osetnog koji se proteze duz prepona. Takodje osetljiv je i na dodir. Doktorka je iskljucil epidedimitis jer kao nema oteknuca ni bakterija koji bi isti i izazvali. Buzbrezi su u redu.....Ako je sve u redu, sta nije....
Molim nekog ko ima slicna iskustva ili zna nesto vise da pomogne...
Hvala.....
mogucu prostatitis????
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Postoji abakterijski prostatitis (prostatodinija). Upala prostate kod koje nema bakterija. Leči se vitaminima i sredstvima za povećanje imuniteta, toplim kupkama itd. Dokazuje se mikroskopskim pregledom eksprimata prostate i brojanjem leukocita.
Ponekad testis može da boli, a da se ne nađe uzrok, tj. da bude sve u redu, ali sve mora detaljno da se pregleda da bi se zaključilo da nema ničeg drugog, kod Vas je to odrađeno.
Ponekad testis može da boli, a da se ne nađe uzrok, tj. da bude sve u redu, ali sve mora detaljno da se pregleda da bi se zaključilo da nema ničeg drugog, kod Vas je to odrađeno.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
c
ja sam imao slican problem i na ultrazvuku testisa se videla neka mala cista i na pipanje je bolelo a i prostata je bila u hronicnoj upali-a na pipanje me bolela i zila prema testisu-sve je to posle operacije bruha osim sto sam sa prostatom imao problema i ranije.
Urolog mi je dao doksiciklin da pijem 2x1 15-ak dana i CONPROSTA kineski lek na bazi polena 3x3 2-3 meseca -posle nedelju dana se bolje osecam a nadam se da ce uspeti a mucim se od decembra s tim a ranije sa bruhom,prostatom itd al hvala Bogu sve na nogama i resicu nadam se uskoro pa i tebi zelim-ako ti odgovara mogu ti preporuciti urologa u ns.SRECNO
Urolog mi je dao doksiciklin da pijem 2x1 15-ak dana i CONPROSTA kineski lek na bazi polena 3x3 2-3 meseca -posle nedelju dana se bolje osecam a nadam se da ce uspeti a mucim se od decembra s tim a ranije sa bruhom,prostatom itd al hvala Bogu sve na nogama i resicu nadam se uskoro pa i tebi zelim-ako ti odgovara mogu ti preporuciti urologa u ns.SRECNO
Al problem je sto su sve moguce analize pokazale da nema nicega. Ni ultrazvuk, ni sve ostale analize sperme, urina i brisa. Na ultrazvuku nema nikakvih znakova na prostati ili testisima. Ne znam kako se zove taj aparat, ali je pokazao da nema vracanja mokraceu mehur, normalno mokrenje, mlaz i sl.
Jedina stvar koja je prisutan je bol u desnom testisu i to na svakih par dana. Ne konstantno.....
Hvala u svakom slucaju, ali ne znam vise ni sam sta da radim..
Nije neizdrzljivo, vise je iritirajuce, al glavni problem su svakakve misli koje mi se vrzmaju po glavi...sta ako ovo, a sta slujacno ak ovo....
Pozdrav...
Jedina stvar koja je prisutan je bol u desnom testisu i to na svakih par dana. Ne konstantno.....
Hvala u svakom slucaju, ali ne znam vise ni sam sta da radim..
Nije neizdrzljivo, vise je iritirajuce, al glavni problem su svakakve misli koje mi se vrzmaju po glavi...sta ako ovo, a sta slujacno ak ovo....
Pozdrav...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 25, 2006 8:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
imam slican problem
Imam 26 godina i zadnjih 8 meseci imam slicne probleme. Pocelo je od bolova u testisima zatim analize razne, dok nisu ustanovili da su sve analize negativne. Pre dva meseca mi je jedan urolog analnim pregledom prostate ustanovio da imam prostatitis. Angazovao sam i neke druge urologe ali oni kazu ti si mlad to nije nista. Svi bolovi su prestali samo me boli u donjem delu ledja skoro neprestano. Pijem conprosta ali ne vidim neki boljitak. Kako je tebi sada.
hmmm
Znas kako....analnim pregledom,doktor ne moze da ustanovi ama bas nista. Samo pregledom....MOzda si propustio da kazes da si dao urin pre i posle masaze i da se analizom istog ili sekreta prostate ustanovilo da je to to. Inace samo pregledom....tesko. Uvecanje bi se videlo na ultrazuvku, nisi napisao da je na pritisak bila bolna...tako da ne znam,,,,,
A ta prica da si mlad,,,jos gluplja. Pa sta...ako si mlad, nema veze mozes da i da umres...mlad si. Mislim, prica mu je glupa. Ako je stvarno prostatitis u pitanju, itekako treba da budes zabrinut!!!! Imao 15 ili 75 godina. Pogotovo ako si mlad treba da se zabrines, jer posledice mogu da budu nesagledive. Iako je sve ok, moze da bude u pitanju abakterijski prostatitis, ali ti iskreno savetujem da potrazis i dugo misljenje, tj da promenis doktora. Ja sam prosle nedelje bio na masazi, sad cekam rezultate. Sustina da je da se da urin pre i posle masaze, pa sve razlike koje se uooce, smatraju se posledicom prostate. medjutim, bol u ledjima, tezina i bol u testisima moze ukazati i na pesak ili kamencice u bubrezima, tako da ti savetujem da odradis nativnu grafiju ili za pocetak ultrazvuk. NA ultrazvuku se ne vidi pesak koji moze da izazove probleme koje imas.
POZdrav i srecno...
A ta prica da si mlad,,,jos gluplja. Pa sta...ako si mlad, nema veze mozes da i da umres...mlad si. Mislim, prica mu je glupa. Ako je stvarno prostatitis u pitanju, itekako treba da budes zabrinut!!!! Imao 15 ili 75 godina. Pogotovo ako si mlad treba da se zabrines, jer posledice mogu da budu nesagledive. Iako je sve ok, moze da bude u pitanju abakterijski prostatitis, ali ti iskreno savetujem da potrazis i dugo misljenje, tj da promenis doktora. Ja sam prosle nedelje bio na masazi, sad cekam rezultate. Sustina da je da se da urin pre i posle masaze, pa sve razlike koje se uooce, smatraju se posledicom prostate. medjutim, bol u ledjima, tezina i bol u testisima moze ukazati i na pesak ili kamencice u bubrezima, tako da ti savetujem da odradis nativnu grafiju ili za pocetak ultrazvuk. NA ultrazvuku se ne vidi pesak koji moze da izazove probleme koje imas.
POZdrav i srecno...
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5