KOMPLIKACIJE

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
mica-maca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 20, 2009 5:46 pm

KOMPLIKACIJE

Post od mica-maca »

Imala sam ovcije boginje,i ostala mi je po neka krasta.Danas sam isla u skolu da odgovaram,i drugaricina mama me je uplasila jer je rekla da nisam smela da izlazim iz kuce,jer moze da se iskomplikuje tj da dobijem upalu pluca ili neku od komplikacija varicele,zato sto imam 18 godina i kada neko u tim godinama dobije boginje,mora da lezi i do mesec dana.Da li neko zna nesto o tome?Hvala... :(
Korisnikov avatar
snajka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 12:41 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snajka »

Mico maco ja sam boginje imala u 21-oj godini i bila u kuci svega 2 nedelje, a za to vreme se mazala puderom non-stop cim su kraste pocele da otpadaju i ja sam krenula napolje.I nikakve komlikacije bogu hvala nisam imala pa nebi ni tebi trebalo da bude nesto.Jos pogotovo sto je leto.Pozzz
KATARINA SUNCE MAMINO I TATINO
mica-maca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 20, 2009 5:46 pm

Post od mica-maca »

Hvala Vam puno na odgovoru,utesili ste me!
larisabg
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 3:37 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

...

Post od larisabg »

Sveuzivotu mozedaseiskomplikuje,pai beskrajnolezanje u zatvorenomNema zrazloga da dobijete upalu pluca.vise mirujtye i pijte dostta vitamina.Jedan cas nije katastrofa,ali nikakva...
Verujem da ima entuzijasta medju nama!
Odgovori