Beba nece da sisa

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Post od dolce-vita »

maja82 napisao:Mozda je zbog zubica...mada imamo vec sest komada, i dok su izbijali nije bilo ovakvih problema. Sto se tice prehlade, cudi me ti sto sve jede bez problema, cak pije vodu i sokice iz flasice bez problema, ali da sisa nece. Danas nije nijednom sisao. Ja imam problem, mlijeko nadolazi, grudi me bole, dobicu upalu, al on nece pa nece da sisa... :(

Pa, zasto se ne izmlazas, i ponudis ga na flasicu, ili ako nece ni flasicu, pokusas da mu das na kasicicu?
Korisnikov avatar
snajka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 12:41 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snajka »

jesi li probala da mu das da sisa kada je gladan bez bilo kakve hrane ili dohrane pre toga?i kakva je reakcija?
KATARINA SUNCE MAMINO I TATINO
dejan27
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 12:56 pm

Post od dejan27 »

Pa jesi uspela nesto od silnih saveta :D ?
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm

Post od maja82 »

Jesam, probala sam svasta, ali nije htio da sisa neko vrijeme jednostavno. Ali, hvala bogu, sve se vratilo u normalu poslije nekog vremena, tako da i dalje normalno sisa. Hvala svima na savjetima!
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm

Post od maja82 »

Jesam, probala sam svasta, ali nije htio da sisa neko vrijeme jednostavno. Ali, hvala bogu, sve se vratilo u normalu poslije nekog vremena, tako da i dalje normalno sisa. Hvala svima na savjetima!
dejan27
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 12:56 pm

Post od dejan27 »

Super bas mi je drago zbog Vas!
Odgovori