Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.
maja82 napisao:Mozda je zbog zubica...mada imamo vec sest komada, i dok su izbijali nije bilo ovakvih problema. Sto se tice prehlade, cudi me ti sto sve jede bez problema, cak pije vodu i sokice iz flasice bez problema, ali da sisa nece. Danas nije nijednom sisao. Ja imam problem, mlijeko nadolazi, grudi me bole, dobicu upalu, al on nece pa nece da sisa...
Pa, zasto se ne izmlazas, i ponudis ga na flasicu, ili ako nece ni flasicu, pokusas da mu das na kasicicu?
Jesam, probala sam svasta, ali nije htio da sisa neko vrijeme jednostavno. Ali, hvala bogu, sve se vratilo u normalu poslije nekog vremena, tako da i dalje normalno sisa. Hvala svima na savjetima!
Jesam, probala sam svasta, ali nije htio da sisa neko vrijeme jednostavno. Ali, hvala bogu, sve se vratilo u normalu poslije nekog vremena, tako da i dalje normalno sisa. Hvala svima na savjetima!