oziljak, fleka...ne znam ni ja sta je...pomoc...!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
igor321
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 6:10 pm

oziljak, fleka...ne znam ni ja sta je...pomoc...!!!

Post od igor321 »

evo ovako pojavilo mi se prije oko godinu dana, mozda i vise...svrbilo me je na pocetku...nosio sam srebrni lanac sad ne znam da li je zbog toga...mazao sam nekim kremama i nista...odustao sam, jer mi je stari rekao da je i on to imao i da mu se samo povuklo...

pomoc :-?

evo slika :cry:

Slika

Slika
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Meni to lici na fixni eritem, tj na alergiju ali ne na lancic vec na nesto sto unosis u organizam hranom ili lekovima (i stari ti je to imao, znaci da slicno kozom reagujete na nesto).

Verovatno ti se ne shiri i lici da je u ravni koze (jedino me zbinjuje na drugoj slici onaj desno kao plikcic, na prvoj slici je to bas fixni eritem koji je imao moj sin uvek kada je uzimao Bactrim tablete, ali to niko nije povezivao dok nismo sami skontali - jer to se lako pojavi i to uvek na istom mestu, ali puno vremena prodje dok se povuce).

Ako ti nije dr nesto drugo savetovao, mazi neutralnim kremama, to ti nece skoditi (ali verovatno ni pomoci)..... u svom bliskom okruzenju vec par meseci imamo slican problem, a dermatolog pojma nema.
poz
Odgovori