Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.
Imam cerkicu od 5.5 godina,ovo je treci dan kako se zali da je boli palac na levoj nozi,prvo sam mislila da se nije negde udarila ili tako nesto,posto se kasnije nije zalila na bol.ali cim malo duze hoda ili trci opet pocinje da se zali.Pomno sam proucila prste na nogama i nista vidno nisam primetila(nije joj urastao nokat) ali tamo gde je zanoktica (malo ispod) joj je malo naduveno i crveno.Mene zanima gde mogu da je odvedem na pregled i koji uopste doktor je zaduzen za takve stvari.Unapred hvala
Mozda ju je nazuljala cipelica posto joj je taj deo prstica naduven.Po ovim vrucinama svima se oznoje noge i oteknu pa je mozda zato boli.Pedijatar treba da pogleda a ako smatra da je urastao noktic (a vi kazete da nije) poslace vas kod hirurga.Verujem da nije nista strasno.
hvala,znaci hirurg pregleda,mi sutra idemo kod njene doktorke pa nek ona odluci,mislim da nije cipelica u pitanju ali videcemo svakako hvala jos jednom i veliki pozdrav