moze li sekret ostetiti sluh?

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Valedu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 28, 2009 10:21 pm

moze li sekret ostetiti sluh?

Post od Valedu »

Veoma me interesuje, posto se prvi put susrecem sa ovakvim problemom, moze li sekret koji se nakupio u usnim kanalima ostetiti sluh? Naime, moja cerka, sad ce 4 god. ima vec 6 meseci problema sa time. Uradjena timpanometrija, ravne linije na oba uha, davane su terapije fluimicila, rinaseka i nafazol kapi. Nista nije dalo efekta. Predlazu operaciju treceg krajnika jer je inace uvecan. Ne znam sta mi je za ciniti. Suprug je za to da probamo sa alternativnim metodama, iskreno i ja sam za , ali prosto mislim se koliko imamo vremena za to? Sta ako pocnemo i posto ce to potrajati, posle bude neki drugi ,mnogo veci problem. Ne znam vise ni sta pisem, koliko nisam sigurna u alternativu toliko mi operacija treceg krajnika ne uliva poverenje. POMOC!! :cry:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Vodite dete na operaciju.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
drdusan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 14, 2009 9:44 pm
Kontakt:

Post od drdusan »

slažem se sa kolegom
nemate vremena
na osnovu napisanog -
detetu se mora odstraniti treći krajnik i implantirati aeracione cevčice u bubne opne
Centar za Sluh i Ravnotezu http://www.orl.rs
Odgovori