FORDYCES-POOOOMOC

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
ancitrus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 1:20 am

FORDYCES-POOOOMOC

Post od ancitrus »

zna li ko kako se lijeci fordyces na penisu i pomazu li kakve kreme? ima li ko iskustva sa tim?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

nadam se da si dobro postavio "dijagnozu" sebi...često ih ljudi mešaju sa onim belim tačkicama na rubu glavića...i jedna i druga stvar su normalna pojava, pa lečenje nije potrebno...ima to dosta ljudi...potrebno je samo da čovek to prihvati, jer zaista nije nikakva bolest niti to primećuju drugi na nama kao sto se nama to čini... :wink:
ancitrus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 1:20 am

Post od ancitrus »

dobra je dijagnoza 100 posto.....kod mene su bas vidljive pa me sramota cure,to mi je bas veliki problem.....znam da ces reci da ne obracam paznju na to da je normalno ali ja ipak moram to nekako izleciti pasto mi bas kvari ljubavni zivot. znas li ima li kakav lijek za to????mora biti neki?????HVALA NA ODGOVORU
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

mozda tu nekog efikasnog leka neces naci, a veruj mi, zaista nije ni potrebno...ali ako ti stvara bas toliki problem da te bude sramota od cure (a za koju godinu za to neces ni mariti i bice ti smesno sto si brinuo zbog toga :wink: ), onda vidi kod nekog koznog lekara (posto je to cisto dermatoloska stvar), a mozes dosta da se inforimises i na linku Fordyce's, pa pogledaj...tu imas i slicice da proveris da li je to to i kako se moze leciti...ali preporuka ti je da se opustis, ne primete devojke bas sve sto nas brine... :)
Odgovori