djeciji biseri
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
djeciji biseri
evo nesto veselo.pisite bisere vasi bebaca.moj bebac od dve godine neki dan kaze MAMA DAJ DAVIDU SVIRA PUPSADU.i ja sam njega pitala pokazi mami sta je to.on je otisao u hodnik i pokazao na kisobran.uzme i kao svira. a pitam ga neki dan sta ces da ruckas,kaze on:MAMA PIKITE,A TO SU PALACINKE,PEPEKA JE CRVENKAPA...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
evo jos jedne situacije kad sam ja htela da propadnem u zemlju a oko mene svi padali u nesvest od smeha...naravno,glavni akter-moj sin!
otisla sam sa drugaricama na kafu do obliznjeg kafica!moja cera,Tea, je imala nekih tri ili cetiri meseca,ostala je sa tatom kuci a ja sam Urosa povela sa sobom!inace,umesto da sedim i uzivam sa prijateljicama ja provedem vreme jureci Urosa po kaficu,basti i ulici!
elem,sta htedoh reci? aaa daaa.....sedela sam i pila kaficu i neki sokic sa drugaricom a druga se ponudila da malo pazi na moju cigru! u jednom momentu,primetim prvo muk a zatim gromoglasan smeh cujem!
pogledam u pravcu gde svi gledaju i imam sta da vidim!
moj Uros( u tom periodu smo se otarasili pelena) izvadio pisu i zaliva saksiju sa cvecem u sred baste kafica! pogledam drugaricu koja ga je pazila,ona se drzi za stomak i umire od smeha,oko mene se svi smeju ma padaju u nesvest a moj sin,sav vazan,pa jos sa jednom rukom na struku ,onako ponosno -zaliva li zaliva!!!!
naravno,kad je zavrsio,dotrcao do mene,preko cele baste sa sve spustenim pantalonama....da ga obucem!!!
mislim,sta reci osim

otisla sam sa drugaricama na kafu do obliznjeg kafica!moja cera,Tea, je imala nekih tri ili cetiri meseca,ostala je sa tatom kuci a ja sam Urosa povela sa sobom!inace,umesto da sedim i uzivam sa prijateljicama ja provedem vreme jureci Urosa po kaficu,basti i ulici!
elem,sta htedoh reci? aaa daaa.....sedela sam i pila kaficu i neki sokic sa drugaricom a druga se ponudila da malo pazi na moju cigru! u jednom momentu,primetim prvo muk a zatim gromoglasan smeh cujem!
pogledam u pravcu gde svi gledaju i imam sta da vidim!
moj Uros( u tom periodu smo se otarasili pelena) izvadio pisu i zaliva saksiju sa cvecem u sred baste kafica! pogledam drugaricu koja ga je pazila,ona se drzi za stomak i umire od smeha,oko mene se svi smeju ma padaju u nesvest a moj sin,sav vazan,pa jos sa jednom rukom na struku ,onako ponosno -zaliva li zaliva!!!!
naravno,kad je zavrsio,dotrcao do mene,preko cele baste sa sve spustenim pantalonama....da ga obucem!!!
mislim,sta reci osim

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Ja se samo nadam da se nece javiti neka "uzorna" mama koja ce zapoceti sa hvalospevima tipa
"Ovo je medicinski forum"
"Ovde nema mesta decijim zezancijama"
"Kakve ste vi to majke?"
"Zaboga,zaboga,zaboga.....tttcccc" .........itd
Ah,da ,i ono ,moje omiljeno i posebno smesno
"Moja deca nikad nisu ....(piskila,kakila,slinila,padala,pricala ruzne reci) ...zato sto sam ja ....( zabranila,zna se red,ona su kulturna)...
majo,izvini zbog ovakve upadice!
ovom podforumu je i trebala ovakva neka tema,da se bar potsetimo(pojedini bar ovde) da je detinjstvo,u stvari,sreca,sreca,radost....
i da trebamo svi,ponovo,uzivati u njemu!
"Ovo je medicinski forum"
"Ovde nema mesta decijim zezancijama"
"Kakve ste vi to majke?"
"Zaboga,zaboga,zaboga.....tttcccc" .........itd
Ah,da ,i ono ,moje omiljeno i posebno smesno
"Moja deca nikad nisu ....(piskila,kakila,slinila,padala,pricala ruzne reci) ...zato sto sam ja ....( zabranila,zna se red,ona su kulturna)...

majo,izvini zbog ovakve upadice!
ovom podforumu je i trebala ovakva neka tema,da se bar potsetimo(pojedini bar ovde) da je detinjstvo,u stvari,sreca,sreca,radost....

ZDRAVO
MA KAKVO IZVINJENJE.ISKRENO I JA SAM TO MISLILA.ALI PO MENI I TO JE NEKA VRESTA DJECIJEG RAZVOJA.ZASTO SE NENASMIJATI BLESAVIM STVARIMA NASIH BEBACA I PODELITI IH SA DRUGIM MAMAMA.MISLIM DA CE SVAKOJ BITI DRAGO DA TO NAPISE.EVO MOJ SE SETKA OKO MENE,I KAZE MAMA RACUNA RACUNOM.POSTO MOJ DECAK OBOZAVA SVOG DEDU,NEKI DAN JE VIDEO KONJA I MALO ZDREBE,I JA SAM NJEMU PRICALA KAKO JE TO MAMA OD MALOG KONJE,I KAD JE ON TO NEKI DAN VIDIO,KO IZ TOPA KAZE:ONO JE MALI KONJIC I NJEGOV DEDA.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 2:26 pm
Nenad ce uskoro da napuni 21 mesec, ima stariju seku (5,5 godina) i dosta je od nje naucio (i dobrog-dosta reci, ali i loseg-npr. silazak sa kreveta tako da se doceka na ruke, ali se kod njega to zavrsi padom na glavu). Prica vec "kao veliki".
Juce ujutro na TV jutarnji program, izvestava neka dopisnica iz Nisa, stoji na ulici i u pozadini se vide automobili kako prolaze. Mi doruckujemo u trpezariji iz koje se vidi TV, u jednom momentu Nenad prekida jelo i pocinje da vice: "Teta, teta pomeji se, ajuto". Naravno, mi ostali padamo pod sto od smeha.
Juce ujutro na TV jutarnji program, izvestava neka dopisnica iz Nisa, stoji na ulici i u pozadini se vide automobili kako prolaze. Mi doruckujemo u trpezariji iz koje se vidi TV, u jednom momentu Nenad prekida jelo i pocinje da vice: "Teta, teta pomeji se, ajuto". Naravno, mi ostali padamo pod sto od smeha.