oziljak

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
tatijana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Apr 24, 2005 9:06 pm

oziljak

Post od tatijana »

Na mom nosu je postojala golim okom jedva vidljiva promena, sitan beli kruzic. Posto je stajalo duze vremena, otisla sam kod dermatologa privatno( u penziji). On je kontatovao keloid i prskao mi nos sa tenim azotom. U neposrednoj blizini te promene se pojavila bubuljica sa crvenilom , pa je doktor i to prskao sa tecnim azotom. Sada na tom mestu postoji crvena, sjajna fleka, kao kada se skine gornji sloj koze, pa ostane mlada ispod ili posle opekotine crvena koza. Da li ce ovo nestati i cime je potrebno mazati kozu. Od jedva primetne promene dobila sam jarko crveni nos. :oops:
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

Saljicev melem Melop E.
tatijana
Aktivan član
Aktivan član

Post od tatijana »

ibi-ibi napisao:Saljicev melem Melop E.
Hvala na odgovoru. :) Da li je takva reakcija ocekiana, jer sam pobrkala, po misljenju doktora se radilo o keratozi?
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član

Post od ibi-ibi »

To je normalna reakcija i osim sto ces mazati oziljak,pokusaj da se sklanjas sa sunca koliko je moguce.Proci ce to jako brzo,srecno :D
tatijana
Aktivan član
Aktivan član

Post od tatijana »

ibi-ibi napisao:To je normalna reakcija i osim sto ces mazati oziljak,pokusaj da se sklanjas sa sunca koliko je moguce.Proci ce to jako brzo,srecno :D
Srce si. Mnogo hvala. :D
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član

Post od ibi-ibi »

:D ne zaboravi da nam javis da ti je bolje :D
Odgovori